hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí organitzarà el 19 de març una nova edició del Mercat del Llibre, que tindrà lloc al passeig de la Florida entre les 10.30 i les 13.30 hores. L’equipament municipal obre fins el 15 de març el període d’inscripcions per participar a l’activitat. Les persones interessades hauran de registrar la seva instància d’inscripció, adjuntant fotocòpia del DNI. El registre es podrà realitzar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). També es podrà presentar instància telemàtica via internet, per e-Tram. http://www.staperpetua.cat/menu-principal/atencio-tramits. En aquesta entrevista parlem amb la Núria Masdeu, una de les encarregades de la Biblioteca en l'organització d'aquesta activitat. 

Fins el 15 de març estan obertes les inscripcions per participar al Mercat del Llibre. Com està funcionant fins ara aquest període?
Les inscripcions estan funcionant prou bé, ara mateix tenim 11 paradistes confirmats entre ells algunes Associacions de mares i pares de diverses escoles però normalment és la darrera setmana quan el volum d'interessats puja. Haurem d’esperar uns dies.

Les primeres edicions es van celebrar al passeig Mas Granollacs, però l'any passat vareu estrenar ubicació al passeig de la Florida. Repetiu aquest any. Per què?
En un principi l'activitat es va fer davant de la Biblioteca per proximitat però vàrem detectar que quedàvem molt allunyats del nucli urbà i s'havia de venir expressament per visitar el Mercat. La proposta de fer-ho al passeig de la Florida era una reivindicació dels companys de la biblioteca que apostàvem per fer més visible l'esdeveniment i a més volíem dotar-lo d'un aspecte més lúdic incloent també un espectacle infantil que el dinamitzés i el fes atractiu a les famílies. Ho vam aconseguir l’any passat amb molt bons resultats malgrat la pluja. Esperem que aquest any, el clima ens acompanyi.

Quines són les característiques del Mercat del Llibre de Santa Perpètua?
La seva característica principal és la voluntat de donar-li una segona vida als llibres usats que molts tenim a casa i que ja hem llegit. Els que estimem els llibres sabem de la impossibilitat de llençar-los a la paperera, oi?. El mercat del llibre ofereix la possibilitat de donar una altra oportunitat tant al llibre com al nou lector i de passada sentir que en trèiem un rendiment, malgrat no ser el factor més important. 

Tot i que els llibres són el material més aportat, hem de dir que també es pot vendre o intercanviar revistes, Cd, DVD i jocs de consola.
A banda, els visitants podran també gaudir d'un espectacle familiar a migdia. Per nosaltres, els companys de la biblioteca, el Mercat del llibre és una festa i com a tal, un dels nostres objectius és que tothom s’ho passi bé.

Quin és el perfil de l'usuari que participat al Mercat del Llibre?
Hi ha una mica de tot, gent gran que té molt material antic, jovent a qui li va bé guanyar uns diners amb els llibres que ja no utilitza i AMPA d'escoles que veuen en el mercat del llibre una via addicional de finançament.

Quina valoració feu de les edicions que porteu fins ara?
Opinem que el Mercat està en evolució. Va ser un pas qualitatiu important el canvi d’ubicació de l’any passat. La nostra voluntat és consolidar-lo i que es converteixi en una activitat referent,que creixi en nombre de participants i que sigui útil per a la ciutadania.


Foto: Núria Masdeu, una de les encarregades de l'organització del Mercat del LLibre a la Biblioteca Josep Jardí / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres entrevistes

“El cante flamenco hay que cantarlo con la cabeza, la garganta y el corazón”
“El cante flamenco hay que cantarlo con la cabeza, la garganta y el corazón”

Entre la ciudadanía perpetuense hay músicos y cantantes y uno de los más laureados es Juan Manuel [ ... ]

''He gaudit molt amb el futbol en diverses etapes i seguiré fent-ho fins que em deixin''
''He gaudit molt amb el futbol en diverses etapes i seguiré fent-ho fins que em deixin''

Fa 22 anys que Vicenç Espí va venir a viure a Santa Perpètua de Mogoda procedent de Santa Coloma [ ... ]

Ana Valenzuela: “Estem malalts de normalitat, quan és la diversitat la que ens fa créixer
Ana Valenzuela: “Estem malalts de normalitat, quan és la diversitat la que ens fa créixer"

La transexualitat és la situació en la qual la persona no s’identifica amb el sexe que se li va [ ... ]