hola

6 de novembre de 2020 //

Durant els mesos de confinament degut a la COVID-19, la zona vermella va estar desactivada. Un cop passat el confinament, es va tornar a activar.

Com tots sabem, la Generalitat ha establert unes noves mesures i recomanacions a fi d'aturar/controlar la pandemia. Una de les recomanacions més importants és fer teletreball (les empreses que puguin) i restringir al màxim les sortides domiciliàries.

Els habitants dels carrers de Sta. Perpètua amb zones vermelles ens trobem en molts casos seguint aquestes recomanacions fent teletreball, per tant tenim el cotxe immobilitzat al carrer de casa en aquests aparcaments "temporals".

Entenent que l’Ajuntament tornaria a tenir consciència d’aquesta situació, ens hem relaxat a l'hora de mobilitzar inútilment el cotxe per complir amb les restriccions de la zona vermella i ens hem trobat, jo personalment, amb una multa que entenem és del tot inadequada tenint en compte la situació que patim.

Imposant aquestes multes sembla que des de l'Ajuntament no es tingui en compte que molts de nosaltres podem estar passant angoixa per haver de fer teletreball, per situació laboral inestable, per economia danyada, per tant no ajuda gens que a sobre haguem d'afegir una ansietat més, havent d'estar mobilitzant el cotxe per no pagar multes derivades d’un estat que és totalment aliè a la nostre voluntat.

He fet constar aquesta reivindicació a través d'una instància que he hagut de presentar digitalment. La vam voler entregar en paper i la persona que ens va atendre a la recepció de l'Ajuntament no ens la va voler agafar. Ens va dir que havíem de presentar-la per Internet. Val a dir que a la web de l'Ajuntament s'indica que s'accepten les instàncies en paper.

Una altra mostra de falta d'empatia, ja que molta gent gran, no té la possibilitat de presentar una instància digital.

El recurs de la multa ha esta també impossible de dur a terme, l'oficina que ho gestiona no ens ha pogut posar més inconvenients.

Entenem que l'Ajuntament ha d'estar al costat del ciutadà ajudant-lo en situacions complexes com aquesta, per tant agrairia que valoreu bé la situació en la que ens trobem i no afegiu més preocupacions als ciutadans.

 

Montse Morral. Centre Vila

0
0
0
s2sdefault