hola

 

23 de novembre de 2020 //

Benvolguts,Benvolguts,m’adreço a vosaltres doncs ja no sé a qui fer-ho. Com a veïna del municipi des de fa més de 30 anys sento alegria i també profunda vergonya per molts aspectes del poble. Alegria per viure en una localitat bonica i polida, on dóna gust viure i passejar. Ara, en qüestió de transport i telecomunicacions és un altre tema. Pateixo pel dia en que no pugui dur cotxe i em toqui dependre del transport en aquest poble. D’altra banda denunciar, en època de confinament i teletreball, l’estat de les telecomunicacions al meu barri. Les companyies ni fan el manteniment de la xarxa ADSL, doncs les  consideren obsoletes, ni ens donen solució per a instalar-nos la fibra.


L’associació de veïns es mou, però no el suficient doncs som una part del veïnat, no tots , les companyies afirmen que hi ha subvenció per part d’Europa si l’Ajuntament ho sol·licita, però a hores d’ara i després de temps picant totes les portes, hi ha veïnes de Can Taió que encara estem en risc d’acabar utilitzant el tam tam o les senyals de fum per comunicar-nos.
Bé, doncs ara que ens fem grans haurem d’acabar marxant,  buscar poblacions que ens acullin amb millor resposta a les nostres necessitats.

 

Agnès Vila. Can Taió. 

0
0
0
s2sdefault