hola

Des de l’Equip d’Atenció Primària de Santa Perpètua de Mogoda, volem agrair a la nostra població el recolzament i la solidaritat que rebem davant de situacions de violència que patim algunes vegades.
Són situacions excepcionals però sempre lamentables.

Com a professionals de la salut que treballem a l`àmbit públic, la nostra intenció és sempre d’ajudar i fer el possible per prestar el millor servei als nostres ciutadans.

Entenem que els serveis que podem oferir no sempre coincideixen amb les expectatives dels usuaris. Sempre hi ha la possibilitat de comunicar a l’equip situacions de desacord. Tenim canals de comunicació per expressar dubtes, suggeriments, reclamacions i agraïments. Aquests canals ens permeten fer els canvis oportuns per a millorar contínuament.

Una de les nostres missions és detectar i prevenir la violència que pateixen les persones. Rebutgem i no podem tolerar les manifestacions violentes als nostres centres. Sempre prendrem les mesures legals que ens emparin per evitar-les.
Tots plegats hem de poder donar compliment als drets i deures que el Departament de Salut recull a la “Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l’atenció sanitària”. Des de l’equip la posem a disposició dels ciutadans.

Volem fer esment i donar un especial agraïment a l’Ajuntament i als Mossos d’Esquadra i la Policia Local per la seva ajuda.

Equip d’Atenció Primària de Santa Perpètua de Mogoda. (20/04/2021)

0
0
0
s2sdefault