hola

Sentim la nostra relació amb les mares a les que assessorem molt intensa i propera...

Sovint, quan travessen moments durs amb les seves lactàncies, nosaltres sentim que també trontollem... Quan comparteixen els seus triomfs, nosaltres els celebrem...

Acompanyar es fa difícil, a vegades, quan l’entorn (la família, els i les profesionals sanitàris, la gent que ens creuem pel carrer...) rema en contra...i brutalment empoderador i senzill, quan la mare està sostinguda per una tribu que la respecta en les seves decisions.

Com a assessores (i com a mares) intentem no jutjar, oferir ajuda només quan ens la demanen, recolzar des de la informació més actualitzada... sempre des del respecte i l’amor cap a les dones que decideixen alletar les seves criatures...

Aquest és el nostre repte diari com a entitat... i en aquest any difícil així ho hem lluitat. Durant tot el curs des de la virtualitat: en el grup dels dijous per videoconferència, per mail, per WhatsApp, a les xarxes socials… I des del juny tornant a la presencialitat amb trobades precioses al parc.

Amb aquest escrit volem agrair a totes les mares (gairebé una setantena) a les que hem acompanyat, la seva confiança. Vosaltres i les vostres cries sou el nostre motor!

Mamalleta’m.

Grup de suport a l’alletament matern.

0
0
0
s2sdefault