hola

El dia 20 del passat mes d’agost, he cessat en el càrrec de Jutge de Pau, al Registre Civil i Jutjat de Pau d’aquesta ciutat que he estat exercint des del 6 de febrer de 1.995.

Durant tan llarg període, he oficiat més de dos mil matrimonis, judicis de faltes, actes de conciliació i atenció a totes les persones que han sol·licitat ajuda i mediació en conflictes matrimonials, veïnals i altres.

Han estat 26 anys exercint com a Jutge de Pau fructífers i, en conjunt, satisfactoris i des d’aquí vull fer arribar les meves disculpes per aquells errors que hagi pogut haver comès.

Em substituirà en el càrrec el senyor Isidre Casanovas a qui agraeixo la seva col·laboració com a Jutge de Pau substitut durant aquests últims anys i que, a partir del dia del meu cessament, ja exerceix com a Jutge de Pau titular d’aquesta població, nomenat per la Sala del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El meu sincer agraïment a la senyora Isabel Garcia Ripoll, alcaldessa de la nostra ciutat, que sempre ha estat disposada a col·laborar en el manteniment i atenció del Jutjat de Pau i Registre Civil, i així mateix a tots els membres de la corporació municipal als funcionaris que tan activament han col·laborat quan hi ha hagut Eleccions Municipals, Autonòmiques o Legislatives.

El meu agraïment també al Cap de la Policia Municipal i a tots els agents, ja que sense la seva col·laboració no haguéssim pogut practicar degudament i amb la urgència requerida les notificacions i citacions que ens arriben via exhort. El meu afecte i respecte als funcionaris de Registre Civil i Jutjat de Pau per la seva paciència, col·laboració i capacitat d’entendre i posar-se a l’altura dels altres. És d’agrair sincerament.

Em sento orgullós i he tingut l’honor d’haver estat al servei dels ciutadans d’aquesta ciutat, el que m’ha permès conèixer i tenir contacte amb vosaltres, els meus conciutadans als quals us transmeto el meu agraïment. Ha estat un privilegi ser testimoni del naixement de tants veïns d’aquesta ciutat i que amb el transcurs dels anys he tingut l’oportunitat d’oficiar els seus matrimonis i inscriure i certificar el naixement dels seus fills. Estic segur que el nou Jutge de Pau, senyor Isidre Casanovas tindrà tot el suport dels funcionaris del Jutjat de Pau, perquè el seu mandat sigui fructífer i satisfactori.

Agraeixo també a L’Informatiu que em permeti publicar aquesta carta de comiat i agraïment per fer-ho extensiu a tots els veïns. Sort i salut a tots.

Serafin Cifuentes

0
0
0
s2sdefault