hola

Estimats habitants de Santa Perpètua:

Aquesta carta parla del volcà de la Palma i les seves conseqüències. Ja sabem que és el tema del moment i tots heu sentit parlar-hi, però potser no sabeu els mals que pot provocar (tant a les persones com al medi ambient) i com podeu ajudar.

Des de 1971 no es produïa una erupció volcànica a Espanya. No s’havia arribat descartar la seva possibilitat, però es veia poc provable.

L’erupció del volcà situat a Cumbre Vieja no ha sigut a causa del canvi climàtic, però si que pot afectar-hi. El volcà està produint gasos tòxics que afecten tant als éssers vius com al medi ambient. A les persones els poden produir malalties respiratòries, mentres que al medi ambient provoca pluges àcides que causen grans danys a la vegetació entre d’altres.

La millor manera de col·laborar és fent donacions, ja que ajuden al manteniment de les persones i ajudaran en una futura reconstrucció de les poblacions afectades. Esperem que aquesta carta arribi als màxims habitants possibles per fer consciència del que està passant.

Classe de 2nB Col·legi Sagrada Família

0
0
0
s2sdefault