hola

29 de juliol de 2022 //

Ara que tothom, sobretot la classe política, s’omple la boca de parlar d’energies renovables estaria bé que algú de l’ajuntament de Santa Perpètua m’expliqués perquè (Impost Construccions i Obres) del 2018, quan jo en vaig apostar. Ara que tothom, sobretot la classe política, s’omple la boca de parlar d’energies renovables estaria bé que algú de l’ajuntament de Santa Perpètua m’expliqués perquè (Impost Construccions i Obres) del 2018, quan jo en vaig apostar. 

Com a ciutadà, dintre de la meva brutal ignorància, és probable que no distingeixi entre “subvenció o bonificació” però d’aquí a dir-me que no puc accedir al que diu les ordenances fiscals de 2018 (punt 9, article 6.2, pag 78), em sembla una presa de pèl i no voler de debò donar suport a les energies renovables. 

Fins a tres vegades vaig sol.licitar, l’any 2018, si hi havia algún tipus d’ajuda a l’ajuntament i aquest va a ser el gran error. No pots fiar-te  dels funcionaris. Tot s’ha de fer amb instància encara que triguin a respondre. L’Ajuntament ha denegat aquesta bonificació dient-me que “s’han de presentar en el moment de formular la sol·licitud de la llicència d’obres”.  

El meu arquitecte en el moment de presentar tota la documentació i realizar els pagaments de taxes i impostos no és  informat de  les bonificacions. L’Ajuntament es calla per estalviar-se 295 euros i després tot són problemes.Això sí, molt amablemente el conviden a que interposi recurs contenciós administratiu davant els jutjats i això,com ells saben perfectament, costa 1.600 euros. Mínim.


Alberto Huerta. Mas Costa. 

0
0
0
s2sdefault