hola

14 de gener de 2015 // Senyor director, ja hi som una altra vegada, ens han fet somiar que un dia proper podríem ser independents d'España, i ara resulta que era una distracció perquè no penséssim ni en l´atur ni en la crisi, doncs resulta que ells no la volen la independència, perquè si la volessin, ja haurien fet per posar-se d'acord, tant en la data com en les llistes.

Estem fen riure al món, no tindrem cap mena de credibilitat, però, que podíem esperar?, un dels partits es el rei de les retallades, i el príncep de la corrupció, l'altre, que es diu esquerra republicana, no ha estat mai ni d´esquerres i dubto que sigui republicà.

ja i tornem a ser amb la puta i la ramoneta, encara que ara no se qui es que. tenen al poble decebut i trist, ens sentim manipulats i utilitzats, tant pels dos partits com per el que diuen la societat civil, com si ells fossin els únics representants de la societat civil.

Encara que no se de què m'estranyo, els catalans som ben estranys, ens agrada fer volar coloms, ens agrada somiar i ens agrada dir que aquesta es la data mes important i assenyalada o històrica, però quan es tracta de passar a la acció, fem una passa enrere.

Mai estarem tant a prop de la independència i si no hi fem res, mai i tornarem a estar.

Francisco Insa (La Florida) 

0
0
0
s2sdefault