hola

20 de febrer de 2015 // En aquest municipi on governa un equip de dubtosa esquerra i verd, s'imposa una dobla moral alhora de tractar els diferents col·legis del municipi.

Mentre tenim escoles amb els carrers pacificats, altres que prohibeixen la circulació a les entrades i sortides o d'altres amb unes voreres menjades a la calçada, a més de tallar una arteria d'accés al municipi, tenim el cas contrari, els el Bernat. Una vorera estreta, plena d'excrements i orins,amb camions estacionats que deixen en la mínima expressió el camí escolar que fan servir fins a 3 escoles de la illa. El caos de vehicles que aparquen endoble fila, en ambos sentits de la marxa. I que fa l'ajuntament, justificant-se dient que aquest és un vial principal.

La gota que ha vessat el vas ha estat aquests dies de poda on les voreres han quedat inservibles per unes brigades municipals que feien la seva feina, però que no deixaven altre opció que passar per la calçada a centenars de nens, mares, pares i avis barrejats amb camions, cotxes i furgonetes, tots circulant a la mateixa calçada. S'han produït situacions d'alt risc, fins i tot, petits cops de vehicles amb vianants que ara semblen anecdòtics. I la policia? El primer dia mirant-s'ho de lluny, la resta ni van venir. Prou!! Més menyspreu per un col·legi digne com es el Bernat. Volem el mateix tracte que la resta d'escoles del municipi. Res més.

Joan Martínez (Can Folguera)

0
0
0
s2sdefault