hola

5 de maig de 2015 //

Fa vint anys que tinc vint anys, deia la cançó.

Doncs ara fa 40 anys que alguns pares/mares voluntaris van decidir crear el que ara es coneix com a AMPA Escola la Florida i són moltes les persones que durant aquests anys han aportat el seu granet de sorra perquè aquesta Associació tiri endavant la col·laboració amb el centre escolar. Amb més o menys encert, amb més o menys disponibilitat, amb més o menys possibilitats, però sempre TOTES amb l’esperit de col·laborar voluntària i altruistament en l’educació dels seus fills.

Coincidint amb l’aniversari del registre d’aquesta Associació, l’actual Junta de l’AMPA vol dedicar la Festa Primavera així com la 1a Cursa de l’Escola La Florida a tothom que d’una manera o una altra ha participat d’aquesta AMPA. Des dels fundadors, passant pels que abans com a pares i ara com a avis encara visiten l’escola, als que encara hi són a la comunitat educativa com els que ja han marxat del centre, en definitiva a TOTS que segur que en són molts i molts.

És per això que esteu convidats a venir el proper 30 de maig a participar de la Festa i la 1a Cursa, i a gaudir d’una estona festiva i agradable amb nosaltres en el marc d’aquesta celebració. Us adjuntem la programació dels actes, així com les diferents categories de les curses.

Han estat les famílies del alumnes de sisè les organitzadores d’aquesta festa i els hi agraïm tot l’esforç i dedicació que han fet possible aquest muntatge. Gràcies a tots i totes per fer-ho possible.

US HI ESPEREM!!!! NO HI PODEU FALTAR!!!!

Junta de l'AMPA de l'Escola La Florida

0
0
0
s2sdefault