hola

9 de juny de 2015 // 
No tinc per norma respondre escrits però aquestes circumstàncies ho requerien.
En primer lloc, tal com ho vaig fer saber el mateix diumenge 24 al vespre als meus companys, un cop vistos els resultats electorals, vaig presentar la meva dimissió a Convergència Democràtica de Catalunya com a cap de llista de CIU de Santa Perpètua i de totes les meves altres atribucions.
La meva tasca des que vaig entrar ja fa uns anys al partit fins al dia d'avui ha estat honesta i entregada, sí és cert que estic molt trista i disgustada per tenir els pitjors resultats històrics al nostre poble, però, alhora estic molt orgullosa de la feina feta i com no podria ser d'una altra manera de la nostra Cap local Dolors Martínez i de tots els companys que han estat dia rere dia, tots aquests anys, al nostre costat amb il·lusió i posant tots els esforços pel projecte.
Vergonyós seria haver estat a casa, o no fer la feina que ens pertocava, tots nosaltres hem estat entregats sempre al nostre poble i al projecte de comarca i de país, mai hem regatejat esforços. Es pot perdre o guanyar però nosaltres no ens sentim perdedors. Repeteixo, pel fet d'anar al capdavant assumeixo la meva responsabilitat pel que fa al projecte, ja que ha quedat palès que al poble no li ha agradat el nostre model integrador i multicultural. Quant a la part de la població de nous catalans ha estat trist que no valoressin que, per primer cop des de que som un país democràtic, estaven representats en una llista electoral amb clares possibilitats d’haver tingut representació directa a l’Ajuntament.
No valoraré els danys generals que ens han fet els casos de corrupció a nivell mediàtic, ja que tots els partits han tingut implicacions d’aquests tipus, i no creiem que l’electorat només ens hagi penalitzat a nosaltres. El que sí que cal tenir molt en compte és la fractura interna i el nou partit que el Sr. Joan Mestres anava forjant des del govern i com ens ha perjudicat de totes les formes possibles a CIU.
Sobta que en els anys que fa que estic al partit persones que mai han vingut al local ni a cap acte, dels moltíssims que s’han fet, ara s’esquincin les vestidures i es proclamin salvadors del partit. Els que demanen la dimissió del comitè executiu en ple són els mateixos que han ignorat el partit en el millor dels casos, o que ja no venien perquè estaven barallats amb el Sr. Mestres i, a més, són dels que han votat les seves noves sigles, tot i que ara, resulten ser els més Convergents. També podria fer menció especial dels “companys” d’Unió què, com la Sra. Ester Brullet (Presidenta de la JNC), també han brillat per la seva absència i la maldat dels seus comentaris. O com la Sra. Carmen Araque, que no recorda que, quan va arribar tot just fa quatre anys de les files socialistes, tots nosaltres (els mateixos dels que demana la dimissió) treballant com sempre hem fet, vàrem contribuir a obtenir una regidoria més, “la seva”; i mai més l’hem tornada a veure,
Però tot això ara ja és passat i el succeït no es pot desfer, faríem el que fos perquè aquest resultat demolidor que ens ha deixat fora de la corporació mai hagués esdevingut i, creieu, no ho dic per a mi sinó per tot el que comporta per a CIU.
Em quedo amb el record de les coses bones i del que he après, amb els moments viscuts, amb haver pogut (amb el meu petit gra de sorra) contribuir a fer que la vida d’algú sigui una mica millor, amb l’orgull i l’honor d’haver format part de les files Convergents, agrair a tots els que ens heu fet costat i ajudat, i del que no té preu… l’amistat dels companys, moltes gràcies a tots.
Visca Catalunya i sempre amb el President Mas!

Alícia Casals (Cap de llista de CiU a les Eleccions Municipals 2015)

0
0
0
s2sdefault