hola

20 d'abril de 2016 //

Felicitem l’Ajuntament de la nostra localitat, i especialment el Servei d’Educació, per la iniciativa de tirar endavant el Projecte Educatiu de Ciutat. El procés farà visible i farà reflexionar sobre aquesta necessitat de coordinar els diferents agents educatius per fer - com deia Salvador Espriu – una societat “neta i noble, culta, rica, lliure, desvetllada i feliç”. La presa de consciència de que tots som agents educatius suposa un pas endavant en el progrés i l’equitat de la nostra comunitat.

Totes les iniciatives adreçades a enfortir el sentit comunitari i el progrés social són benvingudes i mereixen la implicació de tots els agents. A les escoles tothom els reconeix el seu paper en l’educació de les futures generacions; ara és el moment que tots prenguem consciència de la vital importància que tenen en aquest àmbit esplais, casals, clubs esportius, agrupacions, colles, biblioteques…


Lligat a aquesta voluntat de reconèixer la importància de tots els agents en l’educació de la ciutadania, ens congratula especialment que el Servei de Joventut hagi decidit finalment incloure el Casal d’estiu de l’Escola Tabor (en els períodes de juny, juliol i setembre) dins del seu programa de beques per a aquelles famílies que les necessiten, independentment de l’entitat que gestiona l’activitat. La ciutadania rep, d’aquesta manera, igualtat de tracte i no se sent discriminada per la seva lliure elecció d’activitat en els mesos de vacances escolars.

Escola Tabor de la Institució Bellsolà 

0
0
0
s2sdefault