hola

16 de gener de 2017 //

Des de sempre m’ha agradat molt la Festa dels Reis Mags i la Cavalcada prèvia, i la visc amb molta il·lusió i encara més des que sóc mare. Però els darrers anys, en acabar d’escoltar el discurs de Ses Majestats al balcó de l’Ajuntament i tot tornant cap a casa em faig una reflexió: s’ha de continuar llençant caramels durant la cavalcada de Reis?

El llançament de caramels podia tenir sentir als anys 60, 70, 80, un obsequi de cert valor en aquells moments on els dolços no abundaven i fins i tot podien ser una aportació calòrica puntual a la dieta. Però avui en dia no resulta anacrònic? No s’hauria d’adaptar a la realitat actual? Ens esforcem a educar els nostres infants en què han de tenir una dieta sana, equilibrada, i per contra Ses Majestats inunden els nostres carrers de tones de caramels que en molts casos acabaran a les escombraries.

No se què caldria llençar actualment, però considero que el llançament de caramels no s’ajusta a la realitat actual i suposa un malbaratament considerable.


Isabel Román Martín. Can Folguera

0
0
0
s2sdefault