hola

5 de febrer de 2017 //

L’entorn enjardinat de l’Escola Els Aigüerols s’ha convertit darrerament en un pipi can, a causa de l’actitud certament incívica d’alguns propietaris/es de gossos/es. El mateix indret on precisament hi ha instal·lada una senyalització que alerta de les possibles sancions derivades de l’incompliment de les ordenances municipals en aquesta matèria.

Que els propietaris de gossos no recullin els excrements dels seus animals de la via pública ens sembla del tot inacceptable, però que no ho facin davant d’una escola on hi ha nens de 3 anys en endavant, ens sembla del tot denunciable. Però no ens queixem gratuïtament: sense anar més lluny, l’altra dia un nen, a la sortida de l’escola, va caure a sobre d’una deixalla de gos. El disgust del nen i dels seus pares és del tot comprensible.

Per tant, cal recordar que els propietaris tenen una obligació vers els seus animals. Es tracta d’una qüestió de civisme i educació, però també de salut pública. És per això que demanem, una vegada més, a tots els propietaris/es de gossos/es, que tinguin la decència de recollir les defecacions dels seus animals per evitar situacions desagradables, i que no prenguin el perímetre enjardinat de l’escola com un pipi can. Hi podrien jugar també els seus fills/es.

Per altra banda, cal reclamar de l’administració local l’aplicació rigorosa de les ordenances per combatre l’actitud incívica d’uns i que ens afecta a tots/es. 

 

AMPA Els Aigüerols 

0
0
0
s2sdefault