hola

9 de febrer de 2017 //

Fa tres anys els alumnes de l'escola Els Aigüerols van dissenyar com volien que fos el pati de l'escola. Es va crear una comissió mixta entre pares i professors per fer realitat el projecte del nostres infants. L'any passat entre tots vam fer diverses actuacions per recaptar fons.

Un cop ja teníem els diners, els pares vam començar a pintar jocs al terra, hem contractat la instal·lació d'un rocòdrom, vam comprar mobiliari pel pati, vam fer taules a partir de bobines de cable. Semblava que tot l'esforç començava a tindre una recompensa i per fi els nostres nens podrien gaudir del seu pati somiat.

Doncs resulta que no serà tan fàcil, gràcies al senyor Antonio Egea (regidor d'Educació). Fa mesos que tenim el mobiliari comprat i per col·locar al sorral. A mitjans de desembre ens reunim amb ell i ens diu que durant les vacances de Nadal vindrà la brigada a instal·lar-ho. Per l'escola no ha aparegut ningú. I ara resulta que a la reunió del consell escolar del mes de gener el Sr. Egea no sap res de que la brigada hagi de vindre a l'escola i ens dona llargues amb absurditats administratives.

Sr. Egea, podria explicar vostè mateix als alumnes de l'escola els Aigüerols el perquè tenim unes taules i una pèrgola durant mesos sense instal·lar al seu pati? Entre ells segur que trobarà a molts futurs votants.


Edelweiss Velàzquez i Sanabre. Centre Vila

0
0
0
s2sdefault