hola

21 d'abril de 2017 //

A totes ens molesten, amb raó, les caques de gos deixades al carrer i la olor a pixum d’aquests mateixos animals quan fa dies que no plou però poques vegades ens adonem que a la via publica si a tirat un liquid que ni fa olor ni es veu però pot ser perjudicial per la nostre salut i la dels nostres animals de companyia. Em refereixo als herbicides sintètics i en particular al GLIFOSAT.

Se’ns havia informat que aquest producte que comercialitza l’empresa Monsanto ja no s’utilitzava el nostre municipi però ens consta que com a mínim el dia 13 d’abril es va fer us d’aquest herbicida o d’algun altre similar.

Barcelona i d’altres municipis han deixat d’utilitzar aquests herbicides per la seva probable perillositat i perquè existeixen alternatives per mantenir el carrer net, malauradament Santa Perpètua no segueix l’exemple. Un escrit apart es mereix l’us encare abusiu i descontrolat de tot tipus de plaguicides als horts de la Plana del Molí. Si voleu saber més d’aquest tema consulteu: https://stopglyphosate.org/es/


Toni Algarrobo. Centre Vila

0
0
0
s2sdefault