hola

15 d'octubre de 2017 //

L’associació de mares i pares de l’Escola Els Aigüerols vol denunciar públicament les declaracions del Sr. Xavier García Albiol i la Sra. Inés Arrimadas acusant el sistema educatiu català de transmetre odi cap a Espanya i de polititzar els alumnes.

Com a mares i pares estem totalment en contra d’aquestes acusacions falses i defensem i felicitem als mestres per la seva tasca diària a favor de la inclusió, la tolerància, la democràcia, el diàleg i la pau, sovint en condicions poc favorables per manca de recursos.

Declaracions com les del Sr. García Albiol i la Sra. Arrimadas són les que sembren l’odi cap a Catalunya, enverinant amb les seves paraules la bona convivència. Lamentem la impunitat amb què determinats representants del poble escampen falàcies davant l’opinió pública, pel fet de tenir accés als mitjans de comunicació que sovint no es dignen ni a contrastar el que els hi diuen.

Instem al Sr. García Albiol i la Sra. Arrimadas que retirin les seves declaracions i que reconeguin la gran tasca diària dels educadors.

No toqueu les nostres escoles.


AMPA Els Aigüerols. 

0
0
0
s2sdefault