hola

 7 de setembre de 2018 //

Comença el curs 2018-2019 i des de l’AMPA d’Els Aigüerols sentim emocions contraposades. D’una banda, aquest curs sumem deu anys. Una dècada en un edifici que havia de ser provisional. Sabem que l’important no són les parets sinó el projecte educatiu que es desenvolupa a dins, i d’aquest n’estem molt orgulloses. D’altra banda, arribar a deu anys és també la culminació de tot un procés de lluita de les famílies de l’escola que no vam acceptar la decisió de la Generalitat que, el dia 14 de febrer de 2013, comunicava que l’escola no tindria continuïtat i que no es deixaria matricular més infants en el curs següent.

Vam remoure cel i terra, mobilitzant-nos, aprenent sobre la marxa a parlar amb polítics, a fer cartells, a dissenyar accions reivindicatives, a difondre la nostra lluita per les xarxes socials... i vam guanyar. L’escola continua i el nostre centre és, en els darrers anys, el que té més demanda del municipi.

També volem començar el curs amb un record per als exalumnes d’Els Aigüerols que inicien una nova etapa educativa a la secundària. Des de l’AMPA esperem haver estat capaces de contribuir a la vostra educació i formació, al vostre lleure, al vostre desenvolupament emocional i haver ajudat als vostres pares i mares a millorar les seves capacitats com a educadors, a conciliar la vida laboral amb la familiar i a facilitar moments de trobada per gaudir plegats. Molta sort primera promoció. Molt bon curs a tothom.

 

AMPA Els Aigüerols 

0
0
0
s2sdefault