hola

3 d'octubre de 2018 //

Soc veïna de Terrablanca (barri de Can Taió) i voldria reclamar al nostre ajuntament que faciliti el tema del reciclatge a tots els ciutadans de Santa Perpètua. Terrablanca té moltes mancances amb el tema dels contenidors. M’explico, davant de l’Institut Rovira i Forns tenim un contenidor de paper/cartó en el que no s’hi poden posar caixes petites perquè l’entrada del contenidor és estreta i no ho permet, tothom deixa els objectes grans al costat i sembla un abocador. No tenim cap contenidor d’olis residuals (ni aquí, ni a prop), el del plàstic s’omple molt ràpid i hem de deixar-ho tot a terra, tampoc hi ha cap contenidor per a bateries/piles.

Si desde l’Ajuntament ens demanen que reciclem no entenc perquè no facilitar la feina. Reciclar és incòmode, per les persones seria molt més fàcil tenir un únic cubell de brossa, i si a sobre l’Ajuntament no ens ho facilita, més d’un@ ens ho plantejarem.

Penso que a la porta del Supeco hi hauria d’haver tot tipus de contenidors amb capacitat per absorbir les mancances dels que no hi ha a altres punts del barri, encara que millor seria tenir tot tipus de contenidors a cada punt de recollida.

Dolors Codesal. Can Taió.

0
0
0
s2sdefault