hola

16 de maig de 2019 //


Benvolgudes famílies de Santa Perpètua, som els alumnes de Tramuntana, quart de Primària de l’Escola Tabor i estem participant en un projecte relacionat amb la donació de sang.

Ens agradaria que vinguéssiu a donar sang el dimecres 29 de maig del 2019 de les 15:30h a les 20:30h a l’espai La Fusteria de la mateixa escola.

Cada dia fan falta 1000 bosses de sang per atendre les necessitats dels malalts de tot Catalunya. Si tots els que podem donar sang ho féssim de dues a quatre vegades a l’any, preveuríem possibles situacions de manca de sang i ajudaríem a dotze malalts!

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha de tenir prou reserva de sang per cobrir les necessitats equivalents de set a nou dies, ja que la sang caduca. I sabíeu que una de cada 10 persones que entra a un hospital necessita sang? Així com els nens en tractament de càncer, els que han patit algun accident greu o cremades, els nadons prematurs i els que són sotmesos a cirurgia cardíaca.

Estigueu tranquils perquè la donació de sang només són entre 15 i 20 minuts. Recordeu que poden donar sang les persones que tenen entre 18 i 70 anys, les persones que pesen més de 50 quilos, les que fa més de vuit mesos que s’han tatuat... ja veieu que podeu venir molts!

Necessitem la vostra ajuda... donar sang salva vides! Moltes gràcies anticipades per col·laborar amb nosaltres: esperem atendre-us i ajudar-vos amb el que faci falta! Us esperem a tots!

Alumnat de Tramuntana. Escola Tabor.

0
0
0
s2sdefault