hola

La proposta Arts al Carrer de la programació Moguda Escènica 2019 serà demà dissabte 29 de juny a partir de les 19 hores. Un itinerari de circ, teatre i música al carrer a càrrec de diferents artistes d’alt nivell i a diferents localitzacions del municipi.

La companyia Pessic de circ serà qui comenci aquesta especial tarda quan un extravagant vehicle de tres rodes arribi a la plaça de la Vila. El petit Lilo (19.45 h) ens desplaçarà fins al parc dels països Catalans amb joguines gegants, música i entremaliadures canines en aquest cercavila pels carrers del municipi. Arts al Carrer es completa amb la màgia de Toni Muñoz (20.15 h), les acrobàcies de Leti&Fer (21.30 h al parc Central), el circ de La fem fatal (21.40 h al parc Central) i la percussió del grup Emoriô (21.55 h també al parc Central). Marçal Solà ha animat la ciutadania a gaudir d'alguns dels espectacles que inundaran demà dissabte d'art els carrers de la ciutat.

El Festival d’Arts de Santa Perpètua de Mogoda 2019, Moguda Escènica, es va estrenar ahir amb l'espectacle Ròquiem de l'Escola Municipal de les Arts (EMA) en l'apartat de La Central Musical. Avui serà l'inici del cicle de Cinema a la fresca i demà dissabte la jornada especial d'Arts al Carrer.

La Regidoria de Cultura ha programat nou dies de cultura amb tres bandes internacionals, una tarda de circ, teatre, màgia i música la carrer amb sis produccions d’alt nivell, quatre pel·lícules d’estrena i dos espectacles de creació pròpia ideats per l’EMA. L'objectiu és treure les arts als carrers del municipi i fer de la nostra localitat una ciutat de les arts.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, considera que la programació de Mogua escènica 2019 té una bona qualitat de diverses disciplines artístiques i ha destacat que "com a administració es vol cobrir una part de les necessitats d'oci cultural a l'aire lliure de la ciutadania perpetuenca".


Foto: Un dels moments d'Arts al carrer de l'edició passda / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]