hola

Moguda Escènica, el festival d'arts organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua es reprèn avui amb una nova sessió de la Central Musical. L'estrena va anar a càrrec de l'EMA i avui serà el torn de Drop Collective, un projecte que fusiona la música jamaicana i el jazz. L'actuació començarà a les 22 h a l'amfiteatre del parc Central.

La funció d'avui la protagonitzen deu músics del Conservatori del Liceu de Barcelona en un show vibrant que presentaran el seu primer disc STROMIN.

La Central Musical també preveu les actuacions de New York Ska Jazz Ensemble, un grup de renom internacional de Reggae-Rock i Jazz, l’11 de juliol i Esmeralda Colette el dia 18 de juliol. Tots els espectacles de la Central Musical, que forma part de la programació Moguda Escènica, tindran lloc els dijous del mes de juliol al parc Central a partir de les 22 hores.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat que el grup d'avui és un conjunt jove amb un futur assegurat i que segur tenen com a referent el grup que tocarà l'11 de juliol. Marçal Solà ha comentat que la central musical es tancarà amb la proposta d'Esmeralda Colette que farà un espectacle musical teatralitzat basat en la vida de Nina Simone.

Dos dels membres de Drop Collective que actuaran aquesta nit van passar pel programa Fem Estiu, de Ràdio Santa Perpètua, i van explicar que van poder fer la gravació del seu primer disc gràcies a una campanya de mecenatge al 2016. Daniel Ferruz i Íñigo Peña van detallar que han arranjat vuit temes estàndars per poder-los tocar tots deu músics i que els podrem escoltar aquesta nit.

Foto: Dos membres de Drop Collective al programa Fem Matí / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]