hola

Gairebé una seixantena d’activitats conformen la programació de la Festa Major de Santa Perpètua que s’inicia de manera oficial aquest divendres 30 d’agost i que es perllongarà fins el proper dilluns 2 de setembre.

Com a principals novetats del programa destaquen la proposta Travessem la bassa, que consisteix a creuar d’un cantó a l’altre la bassa del parc Central amb una embarcació casolana; una disco mòbil per a adolescents a un nou espai, a la plaça de l’Era; i la Festa dels Colors i la matinal d'aventura que es faran al Parc Municipal.

Exposicions, balls d’orquestra, activitats infantils, concerts, esports, nit de versions, cultura popular i tradicional, la segona Ruta del Pinxo, l'Espai Ràdio són algunes de les propostes de la festa gran del municipi, dissenyada pel Consistori i les comissions de Festa Major i Deskoncerts amb la col·laboració de més d'una trentena d'entitats culturals i esportives de Santa Perpètua.

Aquest divendres 30 d'agost la cercavila de gegants, a les 19 hores, i el pregó amb l'espectacle Bot Project, a les 20 hores, a la plaça de la Vila inauguren quatre dies de festa i dona el tret de sortida a la seixantena d' activitats que pretenen omplir els carrers i equipaments de cultura, esport i alegria. El castell de focs al parc Central i el concert Final de Festa amb Bigblack Rhino tancaran la programació el dilluns 2 de setembre.

La Comissió de Festa Major 2019 ha estat formada per una desena de persones, algunes representants d'entitats i altres a títol personal, que han treballat des de l'octubre en el disseny d'aquests quatre dies de festa. “Tot i que la graella global de la Festa està força consolidada, intentem cada any incloure novetats per a les diferents edats, amb l'objectiu que tothom pugui gaudir encara més de la festa”, han explicat.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha expressat que "gaudim de la nostra Festa Major i omplim les places i carrers de festa, de colors, d’alegria i bon humor". El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que la programació de Festa Major és "una proposta que combina dos factors principals, l’actualitat i la tradició, que sumades ens ofereixen un programa d’activitats fresc però tenint cura d’un pilar bàsic del nostre municipi, les entitats de cultura tradicional".

 

Foto: Imatge de la plaça de la Vila durant el pregó de l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]