hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua s'ha suma, un any més, a les Jornades Europees de Patrimoni. Al nostre municipi s’ha programat per a aquest diumenge l’activitat De ruta amb bicicleta per conèixer el patrimoni, una proposta per a famílies amb ganes de fer esport tot realitzant un recorregut guiat i amb bicicleta per conèixer alguns dels indrets del municipi amb aspectes patrimonials més singulars.

Des de la Regidoria de Cultura, departament que impulsa la sortida, s’explica que la intenció és també passejar a través dels camps per gaudir del paisatge rural i d’algunes de les masies que encara perduren a Santa Perpètua. La tècnica de Cultura, Mònica Balcells, ha detallat que el recorregut està pensat per passar pels horts de la Plana del Molí, els voltants del Castell de Mogoda, la Granja Soldevila, el castell de Can Taió i s'acabarà a Torreferrusa .

Les inscripcions estan tancades. L'activitat ja està plena i una trentena de persones hi prendran part. Balcells ha explicat que el fet d'escollir una sortida en bicicleta on els participants han d'anar aturant-se ha limitat el nombre de persones per, entre d'altres, no necessitar escorta policial.

Al llarg del camí els visitants realitzaran diverses parades per descansar. L’activitat és de caràcter familiar i el nivell de la sortida és d’usuari. La durada de l’activitat serà de dues hores, aproximadament. Mònica Balcells ha afirmat que durant el recorregut el guia acompanyant explicarà el passat del nostre municipi.

Aquest diumenge tindran lloc les Jornades de Patrimoni amb una ruta en bicicleta. Les inscripcions estan completes des de fa dies. El punt de sortida serà la pista d'educació viària del parc Central a les deu del matí i el final a Torreferrussa.


Foto: Les Jornades europees del patrimoni visitan els voltants del Castell de Mogoda / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]