hola

Una vuitantena de perpetuencs va assistir a la benedicció i inauguració del monòlit de la Mare de Déu de Santiga al Camí dels Degotalls, a Montserrat. L'acte, que es va celebrar el dissabte 16 de novembre, formava part de la commemoració del 35è aniversari d'Amics de Santiga.

Després de la missa conventual al santuari de Montserrat, la delegació perpetuenca es va traslladar fins al Camí dels Degotalls on el president d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, i l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, van dirigir unes paraules. Vinyals va recordar als fundadors de l’associació l’any 1984, i el que fou el primer president en Josep Navarro i els que el van seguir, ja desapareguts també, el Pere Humet i l’Antonio Altayó. I aquest parlament va servir per a donar les gràcies a totes les persones que des dels inicis han treballat per Santiga: socis, col·laboradors i entitats, així com tantes altres que ho han fet des de l’anonimat.

El monòlit amb la majòlica dedicada a la Mare de Déu de Santiga va ser beneït pel rector del santuari de Montserrat, el pare Joan Maria Mayol. Les germanes Anna i Ester Brullet Humet van tocar dues peces de violí i en acabar la cerimònia es van cantar els goigs de la Mare de Déu de Santiga. La matinal va cloure amb un dinar de germanor en un dels restaurants de Montserrat.

El president d'Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ha manifestat que la inaufguració del monòlit no va ser només l’acte inaugural del símbol del 35è aniversari d'Amics de Santiga sinó un homenatge a totes les persones que l'han fet possible.


Foto: Representants d'Amics de Santiga i de l'Ajuntament junt al monòlitJosep Ponsa- Associació d’Amics de Santiga

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]