hola

El Grup de teatre Tàndem estrena Divorci, una comèdia de Franz Keppler basada en l’argument d’una obra d’Otávio Martins i traduït al català per Miquel Murga. Divorci es va estrenar al mes de gener de 2013 al Teatre Raul Cortez de São Paulo, al Brasil. A Santa Perpètua es representarà el dissabte 30 de novembre a les 21 hores i el diumenge 1 de desembre a les 18 h al Teatre del Centre.

Divorci a Tàndem està dirigida per Jaume Ventura i protagonitzada per Màrius Passarell, Isabel Roman, Albert Figueres i Laia Ventura. El grup local prepara aquesta funció des del mes d’abril. A part dels actors, un equip de gairebé 20 persones vetllaran per a que tota l’obra es desenvolupi de manera òptima.

Divorci parla de la retrobada de dos advocats per tramitar la separació de dues persones molt conegudes públicament, una actriu i cantant i un futbolista guardonat. Ambdós advocats havien sigut parella i es retrobaran cinc anys després del seu divorci per tramitar aquesta separació i això els provocarà recordar antigues vivències i amb tot el que això representa. L’autor de l’obra parla, amb ironia i humor, d’aquelles parelles que caminen en cercle sense que acabin de trobar-se mai.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha avançat que aquesta nova obra que estrenarà el grup aquest cap de setmana s'intentarà portar a concursos amateurs i a d'altres localitats. Alonso ha apuntat que es tracta d'una comèdia que té cert toc picant.

El preu de l’entrada és de set euros per al públic general i sis euros per als menors de 14 anys i majors de 65. La venda d’entrades es farà una hora abans de la funció a la mateixa taquilla.

 

Foto: Una escena de l'obra / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]