hola

Coincidint amb els dies previs a la Nit de Reis, el complex Granja Soldevila es tornarà a transformar en La Central dels Reis, les oficines i el magatzem de joguines dels Reis d’Orient.

L’activitat tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de 18 h a 21 h hores. La Central dels Reis arriba enguany a la seva cinquena edició i any rere any registra una excel·lent acollida ciutadana on milers de veïns de Santa Perpètua i d’altres localitats visiten les instal·lacions. 

Aquest any, La Central dels Reis implanta una novetat important que té per objectiu estalviar les llargues cues d’espera per aconseguir les entrades. Els visitants a la Central dels Reis hauran d’adquirir les seves entrades únicament via internet . Aquest primer dia s'han exhaurit les entrades en una hora i vuit minuts. Cada jornada es podran aconseguir les entrades del dia en curs. La Central tindrà la mateixa dinàmica de cada any i amb algunes novetats. Uns dels exemples que ha apuntat la Regidoria de Cultura és una nova imatge més visual a l’edifici principal de l’Escola Municipal de les Arts mentre que el Grup de Teatre Tàndem col·labora novament amb aquesta activitat.

Durant el recorregut per La Central dels Reis, els infants podran lliurar les seves cartes als operaris, que seran els que iniciaran el procés de preparació dels regals dels infants, des de la recollida de les cartes, classificació, enviament, lectura fins a la preparació de les joguines i embalatge. L’objectiu és que tots els regals estiguin a punt per a la Nit de Reis. A l’exterior de La Central dels Reis entre les 18 i les 21 hores hi haurà un espai familiar de jocs amb taller de xapes, trenet per als més menuts i un circuït de karts.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, explica que amb l’adquisició de les entrades per internet es volen evitar les cues físiques que es van registrar en les anteriors edicions. L’edil recorda que en la valoració de l’activitat l’únic problema que es plantejava en cada edició eren les cues que s’originaven, o bé en l’accés a l’activitat, o bé a l’hora d’aconseguir l’entrada anticipada.

Com obtenir l’entrada?

Els dies 2, 3 i 4 de gener a partir de les 8 hores es podrà obtenir l’entrada online fins l’exhauriment de les entrades del dia en curs a través del banner superior de la portada d'aquest web municipal staperpetua.cat.

El procés per adquirir l’entrada és senzill: caldrà fer un registre a la pàgina web i emplenar el formulari proposat introduint el DNI -de la manera que s'especifica al formulari- i seleccionant l’opció de resident o no resident a Santa Perpètua i triar l’horari d’accés.

Llegeix amb atenció les instruccions del web per evitar confusions i recorda que cada entrada serà vàlida per a dos infants i que és gratuïta.

Els adults acompanyants heu d’adquirir una entrada al preu d’un euro en el moment d’accedir amb l’infant a La Central dels Reis. Cada dia estaran disponibles les entrades per a l’activitat del dia en curs.

Les entrades tenen franja horària orientativa i no es podrà accedir a La Central dels Reis sense entrada. Cada dia podran accedir al magatzem 420 infants i els seus acompanyats.


Foto: La Central dels Reis estarà oberta fins al 4 de gener / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]