hola

La Central dels Reis de Santa Perpètua va rebre la visita de 3.912 persones de les quals unes 1.700 eren infants que van poder entregar la carta per als Reis d’Orient. La Regidoria de Cultura ha fet públiques les dades definitives d'aquesta edició en la qual es reflecteix que es manté l'assistència de públic de 2019. El 76% dels visitants han estat veïns de Santa Perpètua de Mogoda.

Els equipaments de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i de la Biblioteca Municipal es van tornar a convertir per cinquè any consecutiu en La Central dels Reis, els dies 2, 3 i 4 de gener. L'Ajuntament ha agraït la tasca feta pels membres del grup de teatre Tàndem que de manera voluntària han representat uns papers sense els quals seria impossible la celebració d'aquesta activitat infantil.

Els visitants forans, per aquest ordre, procedien de Mollet del Vallès, Polinyà, Montcada i Reixac, La Llagosta, Barcelona, Sabadell, Ripollet, Palau-solità i Plegamans i Sentmenat. La Central dels Reis també ha rebut cartes de Saragossa, Eivissa, Madrid, Àvila i França.

Aquest any, per primer cop, les entrades es podien aconseguir exclusivament online a través d'una plataforma vinculada al web municipal. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha considerat que amb "el nou sistema de distribució d'entrades s'ha millorat perquè s'han evitat les cues de tres hores que s'havien fet en anys anteriors i de fins a quatre amb els infants el primer any" però ha reconegut que "sempre es pot millorar i escoltarem les opinions de totes les persones per fer més clara la web". Tot i això, Solà ha explicat que es va respondre des de la Regidoria de Cultura a les persones que van trucar amb incidències i que el darrer dia es va fer una cua amb famílies sense entrada que van anar entrant a mida que quedava un forat o bé perquè no es presentava algú o perquè es podien ajuntar fins a tres infants per taula.


Foto: La Central dels Reis atreu cada any centenars de famílies / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]