hola

El grup d’animació infantil perpetuenc La Belluga és un dels candidats als premis que atorga la revista Enderrock. El 8 de gener es va obrir la votació popular a través del web de la publicació per a setze categories diferents. Els perpetuencs opten al millor disc infantil o per a públic familiar amb Paüra i al millor videoclip per Inkululeko.

En els Premis Enderrock participen discos i videoclips editats durant 2019. Aquest és el cas de La Belluga i el seu disc Paüra a la venda des del mes de juny i que es va poder editar gràcies al mecenatge de més de dues-centes persones.

El sistema de votació dels Premis Enderrock fixa que fins al 23 de gener es poden fer votacions populars en primera ronda. A la segona ronda accediran només els deu discos més votats de cada categoria i anirà del 29 de gener al 9 de febrer. I a la tercera ronda passaran els tres finalistes dels quals sorgirà el guanyador amb els vots que s'emetran del 13 al 23 de febrer.

Un dels membres de La Belluga, Pol Altayó, ha explicat que tots els integrants estan feliços davant d'aquesta selecció del seu primer disc per part de la revista Enderrock. Altayó animat els seus seguidors a votar-los per aconseguir el somni de passar de ronda i estar entre els deu millors discos de 2019.

El videoclip Inkululeko també opta al premi en la seva categoria. Pol Altayó recorda que aquesta producció és una animació que va sorgir de la mà d'altres perpetuenc Robert Clement i David Permanyer.

La revista Enderrock divideix els premis entre els oficials que escull directament la publicació i els de votació popular. Altayó recorda que La Belluga opta als dos premis de votació popular que consta de tres rondes diferenciades.

Per a La Belluga és un èxit espectacular que s'hagi pensat en els seus treballs per ser seleccionats i poder ser votats, segons explica Pol Altayó, que diu que el que vingui després serà un afegit a aquest regal.


Foto: La Belluga durant una actuació / La Belluga

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]