hola

El Carnaval està a punt per omplir els carrers de Santa Perpètua de disbauxa i diversió aquest dissabte 22 de febrer. La Rua de Carnaval i els participants al concurs seran els encarregats d’oferir tot un espectacle de colors i música que estarà precedit pel rei Carnestoltes i per la batuka de l’Escola Municipal de les Arts, Santuka.

Un total de nou grups s’han inscrit per participar-hi però el mateix dia de la Rua, abans de l'inici a la cantonada del passeig de la Florida i el camí de la Granja, encara es podran inscriure grups sense carrossa ni remolc. I és que, entre les novetats del concurs també hi ha els premis per a famílies, parelles i infants.

La Regidoria de Cultura ho té tot enllestit perquè aquest dissabte 22 de febrer el Rei Carnestoltes faci gaudir a la ciutadania amb la seva rua de Carnaval. L’activitat començarà a les 18 hores des del passeig de la Florida. La comitiva del rei de la disbauxa anirà acompanyada del grup de batuka de l’EMA, Santuka que, per tercer any consecutiu pren part en aquesta rua. Amb ells, aniran tots els grups, comparses i carrosses que opten a algun dels premis de la Rua de Carnaval. Al tancament d’aquesta edició s’havien inscrit al certamen un total de nou grups.

Una de les novetats d’aquest Carnaval és la possibilitat d’ins­criure’s a la rua el mateix dia de l’activitat. L’objectiu és fomentar la participació i sumar més comparses a la Rua. Els premis també han variat i s’han establert noves categories. En total, l’Ajuntament repartirà 2.400 euros en guardons. Deu premis que valoraran diferents aspectes: Premi Carnaval individual (125 euros), Premi Carnaval Parella (150 euros), Premi Carnaval Grup Família (200 euros), Premi Carnaval Comparsa (300 euros), Premi Carnaval Comparsa infantil (300 euros), Premi Carnaval Carrossa (300 euros), Premi Carnaval comparsa de fora (300 euros), Premi carnaval ús de material reciclat (300 euros), Premi Carnaval millor coreografia (300 euros) i Premi Carnaval Especial jurat (125 euros).

Els premis, segons ha explicat la Regidoria de Cultura, son acumulables tant per als participants locals com de fora. Els nous premis convocats són el Premi Carnaval individual, el Premi Carnaval Parella, el Premi Carnaval Grup Família, el Premi Carnaval Comparsa infantil i el Premi Carnaval ús de material reciclat.

El jurat estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic. La rua començarà al passeig de la Florida i tindrà el recorregut habitual: passeig de la Florida, Avinguda de Barcelona, Carrer de Genís Sala, Rambla i plaça de la Vila, on es donaran a conèixer els premis. Allà mateix el rei Carnestoltes farà també lectura del seu manifest.


Foto:La Rua de carnaval estarà amenitzada pel grup de batuka de l'EMA Santuka / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]