hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a través de la Regidoria de Cultura torna a organitzar el ball del Carnaval al Pavelló municipal d’Esports. Aquesta festa és una de les consolidades del calendari cultural del municipi amb molt bona acollida.

L’activitat és apta per a tots els públics i es desenvoluparà aquest dissabte 22 de febrer a partir de les 23 hores i fins a les dues de la matinada. L’entrada és gratuïta i la festa estarà amenitzada per DJ Henry. L’organització ha avisat que estarà prohibida l’entrada al pavelló d’altaveus i objectes pesats per qüestions de seguretat i els que es detectin seran requisats. Durant el ball de Carnaval s’instal·larà un Punt lila atenent el protocol contra les agressions sexistes en l’àmbit de l’oci nocturn de la Regidoria d’Igualtat.

CAMnaval

L’equipament juvenil CAM Bernades també obrirà les seves portes pel Carnaval i ja ha anunciat que els grups que actuaran aquesta nit del 22 de febrer seran Zep&Friends, DJ JackDafons i DJ. Geridoo. La festa, que començarà a la mitjanit, és per a majors de 16 anys i l’entrada és gratuïta.

La CAMissió ha anunciat també que hi haurà un concurs de disfresses amb dos premis, un individual i un altre grupal. Els premis estaran patrocinats per diversos establiments comercials del municipi com ara Dhivers, Cal Rellotger, Ca la Marga i Mercè la Torre. A més, els guanyadors també podran rebre un pack de cerveses artesanes de Riera Brew Corp i merchandising de Whatszep.
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]