hola

Amb motiu de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, que no permetrà la celebració d'activitats tan consolidades a la Festa Major com el Concurs de Paelles, la Comissió de Festa Major ha decidit reinventar els concursos de la Festa i adaptar-los a la nova situació. Així, organitzarà aquest any tres concursos, un de decoració de balcons i/o finestres i altres dos fotogràfics sobre paelles i pinxos. Els premis establerts seran vals de compra valorats en 125,100 i 75 euros a bescanviar a establiments de l’Associació de Comerciants, o bé, del Mercat Municipal.

El concurs Guarneix el teu balcó i finestra Festa Major 2020 té per objectiu incentivar la participació dels veïnat perpetuenc en el guarniment dels seus balcons i/o finestres amb motiu de la celebració de la Festa Major d’Estiu, per tal de donar un aire més festiu a aquesta Festa Major especial i perquè, durant els darrers mesos, els balcons i finestres han tingut un protagonisme especial i volem que a la nostra Festa gran d’enguany, el continuïn tenint, segons destaca la comissió. La convocatòria estarà oberta a un màxim de 20 participants. La inscripció és farà per ordre d’arribada i es pot realitzar a l’adreça cultura@staperpetua.cat, amb nom i cognoms del participant, telèfon i adreça del balcó i/o finestra. La inscripció es podrà fer a partir del 31 d’agost i la data límit serà el dia 3 de setembre de 2020 a les 14 hores. La participació serà confirmada amb un mail de resposta. Els balcons i/o finestres han d’estar enllestits el 4 de setembre a les 12 hores, i hauran de romandre exposats durant tota la Festa Major fins al dia 7 de setembre de 2020 a les 12 de la nit, segons consta a les bases. El Jurat, format per membres de la comissió, valorarà l’originalitat i creativitat de la composició, harmonia del conjunt, disseny, laboriositat, l’ús de materials reutilitzats o reciclats i la temàtica de festa major o qualsevol tema relacionat amb la pandèmia de la Covid-19.

Concursos fotogràfics: Fes la teva paella i Fes el teu pinxo

La Comissió de Festa Major d’estiu organitza el Concurs fotogràfic Fes la teva paella de la Festa Major 2020. Aquesta nova versió és l’adaptació del concurs de paelles que tradicionalment es programava al Parc Catalunya el diumenge de Festa Major. També es convoca el concurs fotogràfic Fes el teu pinxo, adaptació del concurs tradicional de pinxos en el que participaven diferents bars i restaurants de la ciutat.

Els concursos fotogràfics se celebraran entre el 4 i el 7 de setembre amb l’objectiu de fomentar la participació a la Festa Major entre la ciutadania de Santa Perpètua. La participació està oberta a totes aquelles persones que ho desitgin i es trobin empadronades en el municipi. Per tal que la fotografia sigui vàlida s’haurà d´incorporar, com a mínim, a la imatge presentada L’Informatiu edició 645 que sortirà el 4 de setembre de 2020, segons consta a les bases del concursos. El participant enviarà una fotografia per correu electrònic a cultura@staperpetua.cat. La participació serà confirmada amb un mail de resposta. L’últim dia de presentació serà el 7 de setembre de 2020 a les 14 hores.

El jurat estarà format pel membres de la comissió de festa major d’estiu i es valorarà l’originalitat de la paella i del pinxo. El jurat atorgarà tres premis que consistiran en vals de compra per bescanviar en els establiments del Mercat Municipal, en el cas de les paelles, o en comerços de l’associació de Comerciants (pinxos) valorats en 125 euros (1er premi), 100 (2n premi ); i 75 euros (3r premi). El termini màxim per a bescanviar els vals de compra, serà de dos mesos, de l’1 d’octubre al 30 de novembre de 2020. Per poder participar únicament cal enviar la fotografia juntament amb el nom, cognom, telèfon i correu electrònic del participant. Les fotografies han de ser inèdites i originals. El nom dels guanyadors es publicarà a l´Informatiu 646 que sortirà el 25 de setembre de 2020.Una vegada coneguts els guanyadors/es, podran passar a recollir el premi a la Granja Soldevila (Servei de Cultura) del 28 de setembre al 2 de novembre 2020.

Podeu descarregar les bases dels concursos al web de la Festa Major.

Foto: Alguns balcons engalanats amb banderoles de Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]

Efímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors
20 Nov 2023 13:31 - RedaccióEfímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors

Efímera, la programació estable d'espectacles organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha clos [ ... ]

La Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal
17 Nov 2023 11:20 - RedaccióLa Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal

SPM és Nadal és la programació que engloba les activitats que es duran a terme al municipi amb motiu [ ... ]