hola

La Regidoria de Cultura ha dissenyat un programa basat en concerts, espectacles i sessions de cinema als patis de les escoles per controlar l'aforament i les mesures de seguretat. Una de les novetats serà la necessitat d'adquirir prèviament entrades gratuïtes per als espectacles de manera telemàtica o presencial.

Des d'avui 1 de setembre es poden adquirir les entrades a través de la plataforma https://staperpetua.koobin.cat/festamajor i a la qual podeu accedir directament des de la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Perpètua clicant en el banner de la Festa Major 2020. El sistema és el mateix que s'ha fet servir per les entrades a les piscines municipals, gimnàs i pistes de tennis.

En el cas dels espectacles de la Festa Major d'Estiu des de l'1 de setembre i fins al divendres 4 de setembre també es podran recollir les entrades presencialment a La Granja Soldevila en horari de 9 a 14 h i als Centres Cívics El Vapor, Can Folguera, Can Taió i La Florida en horari de 17 a 20 h.

Es pot reservar fins a vuit localitats per a un mateix espectacle. L'organització recomana no imprimir l'entrada sinó desar-la en el dispositiu mòbil. Les entrades són necessàries per als 21 espectacles amb aforament limitat que es realitzen als patis de les escoles, amb cadires col·locades guardant les distàncies socials. A aquests espectacles, els infants fins als 14 anys sempre hauran d'anar acompanyats per un adult.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que les entrades gratuïtes es podran aconseguir als centres cívics i la Granja amb ajuda de personal per a aquelles persones que no tinguin Internet o no sàpiguen utilitzar o directament a través de la plataforma que està disponible al web staperpetua.cat.

Marçal Solà ha insistit que aquesta fórmula intenta evitar que ho hagi massa cues a les entrades als espectacles on s'hauran de seguir totes les normatives sanitàries vigents tan a la cua com al recinte.

En els patis de les escoles on es duran a terme les activitats hi haurà cadires col·locades a la distància mínima que es podran ajuntar per unitats de convivència fins a un màxim de sis persones i mantenint les distàncies amb les altres cadires. Durant l'estada al recinte serà obligatori l'ús de les mascaretes. A l'entrada hi haurà gel hidroalcohòlic. A l'hora de sortir es farà de manera esglaonada, per fileres i seguint les indicacions de l'organització.

Entre l'1 i el 4 de setembre es poden aconseguir de manera gratuïta entrades per a les 21 activitats de la Festa Major que tenen aforament limitat i són les que es faran als patis de les escoles. Es poden aconseguir online a través del web municipal o de manera presencial a centres cívics i la Granja.


Foto: La programació de la Festa Major inclou una vintena d'activitats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]