hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha obert les seves portes després de les vacances d'agost i ho ha fet en la mateixa situació del mes de juliol, motivada per la pandèmia sanitària de la Covid-19. De moment, els usuaris que vulguin fer ús del servei de préstec, que és l'únic en marxa, hauran de demanar hora a través d'un formulari disponible a través de les xarxes socials de la Biblioteca o trucant al telèfon 93 560 62 22. Pel que fa a les devolucions, els retorns es faran únicament a través de la bústia de retorn i durant l'horari d'atenció: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores i els dimarts de 10.30 a 14 hores.

Per a la recollida de documents, caldrà portar el carnet de la biblioteca i per tal d'evitar aglomeracions es demana anar a l’hora acordada. Per a la realització del préstec no és podrà accedir a la biblioteca, el préstec es farà sense entrar a l’edifici.

Tots els llibres que es retornin es posaran en una quarantena. En el cas que algun usuari tingui reservat un llibre que ara entrarà en quarantena, des de la Biblioteca s'avisarà quan el document estarà disponible per passar-lo a buscar.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que l'equipament ha tornat a obrir aquesta setmana en les mateixes circumstàncies que al mes de juliol. Gásquez recorda que únicament està disponible el servei de préstec. La Biblioteca Josep Jardí haurà de complir amb la normativa de restricció d'aforaments en aquests espais que ha imposat la Generalitat. Míriam Gásquez espera que l'Ajuntament aprovi en breu el pla de represa presentat per poder deixar entrar usuaris a la Biblioteca. La directora de la Biblioteca ha avançat que s'està treballant en una edició més de Biblioaventurers i dels Clubs de lectura.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]