hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí ha obert les seves portes després de les vacances d'agost i ho ha fet en la mateixa situació del mes de juliol, motivada per la pandèmia sanitària de la Covid-19. De moment, els usuaris que vulguin fer ús del servei de préstec, que és l'únic en marxa, hauran de demanar hora a través d'un formulari disponible a través de les xarxes socials de la Biblioteca o trucant al telèfon 93 560 62 22. Pel que fa a les devolucions, els retorns es faran únicament a través de la bústia de retorn i durant l'horari d'atenció: dilluns, dimecres, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores i els dimarts de 10.30 a 14 hores.

Per a la recollida de documents, caldrà portar el carnet de la biblioteca i per tal d'evitar aglomeracions es demana anar a l’hora acordada. Per a la realització del préstec no és podrà accedir a la biblioteca, el préstec es farà sense entrar a l’edifici.

Tots els llibres que es retornin es posaran en una quarantena. En el cas que algun usuari tingui reservat un llibre que ara entrarà en quarantena, des de la Biblioteca s'avisarà quan el document estarà disponible per passar-lo a buscar.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, ha explicat que l'equipament ha tornat a obrir aquesta setmana en les mateixes circumstàncies que al mes de juliol. Gásquez recorda que únicament està disponible el servei de préstec. La Biblioteca Josep Jardí haurà de complir amb la normativa de restricció d'aforaments en aquests espais que ha imposat la Generalitat. Míriam Gásquez espera que l'Ajuntament aprovi en breu el pla de represa presentat per poder deixar entrar usuaris a la Biblioteca. La directora de la Biblioteca ha avançat que s'està treballant en una edició més de Biblioaventurers i dels Clubs de lectura.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]

Efímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors
20 Nov 2023 13:31 - RedaccióEfímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors

Efímera, la programació estable d'espectacles organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha clos [ ... ]

La Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal
17 Nov 2023 11:20 - RedaccióLa Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal

SPM és Nadal és la programació que engloba les activitats que es duran a terme al municipi amb motiu [ ... ]