hola

Tàndem ha tornar als escenaris després de més de set mesos d'aturada. L'entitat local va representar el dissabte 17 d'octubre l'obra Angoixa en el marc del III Certamen de Teatro Amateur de Mequinenza (Saragossa). És la primera actuació que realitza Tàndem fora de Catalunya en els seus gairebé cinquanta anys d'història. Tàndem ha estat escollit finalista i ha inaugurat aquest certamen en el que es van presentar 31 propostes i s'han escollit quatre grups, dos d'Aragó, un de Toledo i l'entitat local, que presenta la única obra en català.

Amb Angoixa Tàndem també participa aquest 24 d'octubre al Festival de Teatre Big Bang Amateur (BIBA) a Sant Fost de Campsentelles; el 7 de novembre, al 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera; i l'any vinent, al març, a la I Mostra Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès.

Tàndem també tenia previst representar aquest cap de setmana l'obra Divorci en el marc de l'Escotilló Mostra de teatre amateur de Palau-solità i Plegamans però s'ha cancel·lat a causa de la situació de la pandèmia.

D'altra banda, el Teatre del Centre acollirà el mes de novembre tres actuacions teatrals en el marc del Festival de Teatre Big Bang Amateur (BIBA) que organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, a través de la Coordinadora del Vallès, amb la col·laboració de l'associació Amics del Centre i el suport tècnic de Tàndem. El grup també representarà el 29 de novembre Un matrimoni de Boston.

Foto: Els protagonistes de l’obra Angoixa, de Tàndem / Laura Villasclaras

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]