hola

La CAMissió ha decidit inaugurar l’any a CAM Bernades amb el concert de Sergi Estella. El músic visitarà Santa Perpètua el 30 de gener en dues sessions a les 17.30 i a les 19.30 hores en un concert per al qual cal reservar l’entrada per tal d’adaptar-se a les restriccions per la Covid-19. Serà gratuïta i es poden adquirir al web www.cambernades.cat. Les entrades de la sessió de les 19.30 h es van exhaurir en cinc hores i per això s'ha obert una altra sessió a les 17.30h, per a la qual sí que queda alguna entrada.

Sergi Estella ja coneix l’escenari de CAM Bernades on hi va actuar l’any 2019. També ha estat present durant el CAMfinament i un dels membres de la CAMissió explica que han volgut comptar amb ell perquè “és un artista que agrada a Santa Perpètua i és una aposta segura”.

Estella fabrica els seus propis instruments i els puja a l’escenari per acompanyar les seves cançons de blues, rock i folk. Ell canta i ell toca. “El seu espectacle no és només un concert, sinó també un monòleg d’humor perquè et fas un fart de riure amb les coses que diu entre cançó i cançó”, destaquen des de la CAMissió i afegeixen que “és un artista que aconsegueix agradar a qui el descobreix per primera vegada en directe i que els qui coneixen sempre tenen ganes de tornar a veure”.

Sergi Estella va publicar el seu primer disc al 2017. Ho superes i et fots és el títol d’aquest àlbum autoeditat que conté deu cançons en català. Actualment prepara el seu segon treball que ja ha gravat i que inclou temes en anglès.


Foto: Sergi Estella crea els seus propis instruments /Sergi Estella

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]