hola

La Biblioteca Josep Jardí ha activat un nou servei que permet als centres educatius fer un préstec massiu de llibres. Mitjançant un formulari els tutors de cada grup classe poden sol·licitar a l’equipament fins a 30 documents que podran tenir en préstec durant un mes. La directora de la Biblioteca, Miriam Gásquez, convida a tots els centres educatius del municipi a apuntar-se per tal de que tinguin accés a novetats bibliogràfiques adquirides recentment per la biblioteca que poden utilitzar per al treball a l’aula.

El préstec es fa amb el carnet del centre educatiu i el professorat pot reservar títols concrets o demanar l'assessorament de la Biblioteca, segons els temes que vulgui tractar a classe, com ha explicat Gásquez.

Una de les condicions d'aquests llibres és que no poden marxar a casa, sinó que l’alumnat els ha de consultar dins de la classe. La directora de la Biblioteca ha subratllat que és una condició per evitar que es puguin confondre amb els llibres que cada alumne pot haver demanat en préstec a l'equipament.

Gásquez ha explicat que les entregues i recollides de material es fan els dijous que el personal de la biblioteca treballa a porta tancada ja que l’equipament no està obert al públic per les restriccions de la Covid-19. La directora de la Biblioteca espera que totes les escoles trobin interessant aquest nou servei del que ja fan ús les escoles Santa Perpètua i la Florida.

D’altra banda, la Biblioteca ha reprès les activitats de la programació estable aquest mes de gener. Ho ha fet adaptant-les a les restriccions actuals i per tant, limitant el nombre de grups que poden visitar l’equipament i fent la neteja posterior de l’espai utilitzat.


Foto: Biblioteca Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]