hola

La Cobla Ciutat de Terrassa oferirà aquest dissabte 13 de març un Concert de Sardanes i Música de Cobla que començarà a les 18.30 h al Teatre del Centre Parroquial. L’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua organitza aquest acte cultural, que cada any coincidia amb la Festa Major d’Hivern, tot i que en anys normals era una audició per poder ballar a la plaça.

La situació d’emergència sanitària ha provocat aquest canvi de format, però la presidenta de l’Agrupació Sardanista, Mercè Alsina, destaca que “el concert inclourà sardanes i peces ballables com pasdobles o jotes perquè la gent comprovi que les cobles poden tocar diversos tipus de música”.

Alsina ha remarcat que la gent té ganes de ballar, però la pandèmia no ho permet de moment. Per això, l'entitat ha tirat d'imaginació canviant de format per continuar amb la cultura en temps de pandèmia.

L’acte seguirà totes les mesures de prevenció exigides. Per aquest motiu, l’entitat demana que es faci la reserva de l’entrada, que té un preu de cinc euros, a través del correu agrupacio@sardanista.org. Mercè Alsina ha assegurat que dissabte mateix es podran adquirir entrades al Teatre. Mercè Alsina ha avançat que l'Aplec no es podrà fer i que ja es pensa en altres formats per poder organitzar alguna activitat cultural perquè les cobles estan contractades per tot l'any en previsió de com avanci la situació.


Foto: Imatge d'arxiu de l'audició de sardanes de Sant Esteve / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]