hola

La Biblioteca es va reinventar per a aquesta Diada i va muntar una exposició a l’Espai 2 amb 218 documents novetat de Sant Jordi que els usuaris van poder emportar-se en préstec. Es van fer 128 préstecs només durant la tarda i altres 50 reserves. Des de la Biblioteca s’ha valorat molt bé aquesta nova opció que han agraït també els usuaris.

El protocol del Procicat per Sant Jordi va provocar un canvi total en el disseny de la Diada ja que les activitats previstes a la parada estaven prohibides. La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha explicat que l'equip va treballar molt ràpidament per celebrar Sant Jordi dins de l'equipament amb la majoria de documents estrena per aquell dia i que els usuaris es poguessin emportar en préstec.

Gásquez ha confirmat que l'èxit ha estat tan important i amb una quantitat de préstecs que no s'haguessin pogut fer a la parada que ara el dilema serà que fer en edicions properes. Per Sant Jordi es van prestar 128 documents que eren novetats editorials.

Una altra activitat que tampoc va poder celebrar la Biblioteca va ser la festa cloenda dels Biblioaventurers. Míriam Gásquez ha dit que en dues setmanes ja se sabrà com s'entregaran els premis als Biblioaventurers que han aconseguit el repte.


Foto: La Biblioteca va celebrar la Diada de Sant Jordi / Biblioteca Municipal

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial
14 Jun 2024 09:33 - RedaccióLa Coral Renaixença programa aquest diumenge el Concert de Primavera a l'Església Parroquial

La Coral Renaixença convida la ciutadania a assistir al seu tradicional Concert de Primavera que s’ha [ ... ]

'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola
14 Jun 2024 09:24 - Redacció'Aprenent de l’experimentació' és la nova mostra d’Antonio Riverola

El perpetuenc Antonio Riverola presenta l’exposició Aprenent de l’experimentació entre el 14 de [ ... ]

El MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC
10 Jun 2024 15:21 - RedaccióEl MTIV té atractius especials i singulars per al director del MNACTEC

El director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), Jaume Perarnau, [ ... ]