hola

La Biblioteca es va reinventar per a aquesta Diada i va muntar una exposició a l’Espai 2 amb 218 documents novetat de Sant Jordi que els usuaris van poder emportar-se en préstec. Es van fer 128 préstecs només durant la tarda i altres 50 reserves. Des de la Biblioteca s’ha valorat molt bé aquesta nova opció que han agraït també els usuaris.

El protocol del Procicat per Sant Jordi va provocar un canvi total en el disseny de la Diada ja que les activitats previstes a la parada estaven prohibides. La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha explicat que l'equip va treballar molt ràpidament per celebrar Sant Jordi dins de l'equipament amb la majoria de documents estrena per aquell dia i que els usuaris es poguessin emportar en préstec.

Gásquez ha confirmat que l'èxit ha estat tan important i amb una quantitat de préstecs que no s'haguessin pogut fer a la parada que ara el dilema serà que fer en edicions properes. Per Sant Jordi es van prestar 128 documents que eren novetats editorials.

Una altra activitat que tampoc va poder celebrar la Biblioteca va ser la festa cloenda dels Biblioaventurers. Míriam Gásquez ha dit que en dues setmanes ja se sabrà com s'entregaran els premis als Biblioaventurers que han aconseguit el repte.


Foto: La Biblioteca va celebrar la Diada de Sant Jordi / Biblioteca Municipal

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]