hola

La Biblioteca Josep Jardí farà aquest mes de maig una prova de noves sessions de contes taller i contes per a bebès adaptats a les mesures sanitàries vigents per la Covid-19. L'objectiu és veure com funcionen i quina és l'acceptació dels usuaris i reprendre aquestes activitats aturades des de fa més d'un any. Els emplaçaments variaran perquè es faran a l'Espai 1 que permet mantenir les distàncies de seguretat i mantenir la quantitat de participants. Per a aquest mes es faran dues sessions de contes per a bebès Una aventura al bosc els dies 7 i 21 a les 17.30h, i dues del conte taller Contes de gallines el 14 i el 28. Les inscripcions s'han de fer a través del butlletí electrònic que envia la Biblioteca.

D'altra banda, l'alumnat de Batxillerat de l'Institut Estela Ibèrica ha començat les sessions del cicle de trucs o tips pel treball de recerca que consisteix en vuit sessions virtuals que intentaran ajudar-los a preparar els seus treballs. En aquesta ocasió, les sessions es fan de manera online per la situació d'emergència sanitària, però el bon funcionament preveu que podrien seguir en aquest format en properes edicions.

Noves exposicions

Durant la primera quinzena de maig, la Biblioteca aposta per tres exposicions. Amb motiu del Dia Mundial de la Llengua Portuguesa, el 5 de maig, ens ofereix el petit fons de contes infantils en llengua portuguesa i llibres d'aprenentatge de l'idioma sota el títol Terra à vista! En el marc del bloc de 'Llegim editorials independents', aquest cop hi haurà publicacions de l'editorial Adesiara, que fa traduccions de les obres més destacades de la literatura universal. I Stop bullying amb llibres i contes per facilitar la conversa sobre aquesta realitat social i facilitar la prevenció.

Oposicions a la vista!, al Youtube de la Biblioteca

La Biblioteca Municipal ha programat per al dilluns 10 de maig una xerrada a través del seu canal de Youtube amb el títol Oposicions a la vista! La xerrada començarà a les 18h.

L'objectiu és oferir a aquelles persones que vulguin presentar-se a unes oposicions la informació necessària per saber on buscar l'oferta pública; els webs que permetran conèixer l'oferta, com preparar els temes, com obtenir altres titulacions que sumen punts, etc. Des de la Biblioteca apunten que en els propers tres anys està previst que surtin moltes convocatòries públiques i cal estar preparats per localitzar les ofertes i fer front als estudis de preparació.


Foto: Un infant consulta llibres a la Biblioteca / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]