hola

 

Òmnium Cultural ha lliurat aquesta setmana els guardons del XV Premi Sambori Òmnium de Primària, demarcació de Sabadell, al Centre Cívic El Vapor. Tres dels quatre premiats són alumnes de l'escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda i la quarta de l'escola Lola Anglada de Sant Quirze del Vallès.

A la demarcació del Vallès Occidental han participat divuit centres amb 141 redaccions. Aquestes escollides passen ara a la gran final del Premi Sambori Òmnium de Catalunya.

En la categoria de cicle Inicial de Primària el primer premi ha recaigut en Lucía Morral Ruiz per a la seva redacció El Marc i el seu amic fidel. Lucía ens ha explicat que es va inspirar en el seu cosí Marc per fer el text.

El tercer premi de cicle inicial ha estat per No sempre la màgia és bona, de l'Abril del Valle Folch. L'Abril va treure la idea d'una sèrie.

La tercera redacció perpetuenca que ha assolit el tercer premi Sambori del cicle mitjà és la de la Joina Vinyals Asturgó que envia el missatge No et rendeixis! que va escollir com a títol per a una història que ens parla de superació.

Òmnium Cultural va escollir Santa Perpètua per fer el lliurament del premis Sambori de la demarcació de Sabadell ja que tres dels quatre treballs guardonats són d'autores de la localitat. L'entitat va fer el lliurament de diplomes a les premiades i a les seves escoles així com la publicació de totes les redaccions premiades del Vallès Occidental. L'alcaldessa, Isabel Garcia, va assistir a l'acte i va felicitar a Òmnium per la seva tasca i a les alumnes i escoles mereixedores d'aquests reconeixements.

La presidenta d'Òmnium Sabadell, Teresa Mira, va explicar que el Premi Sambori canviarà de format i s'obrirà a altres arts a partir del proper curs.


Foto: El lliurament de Premis es va realitzar al Centre Cívic El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]