hola

La Comissió de la Festa Major i l'Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat dos concursos de Festa Major per tal d'incentivar la participació també des de casa. Per segon any consecutiu, s'organitza el certamen de Decoració de balcons i finestres Guarneix el teu balcó o finestra i s'estrena el Concurs fotogràfic Estem de Festa Major. Els premis consistiran en vals per bescanviar als establiments de l'associació Els Comerciants i al Mercat Municipal com a manera de donar suport al comerç local, segons ha confirmat la Regidoria de Cultura.

L'objectiu del concurs Guarneix el teu balcó o finestra és fomentar la participació i donar un aire més festiu a la celebració. Els balcons i finestres participants hauran d'estar enllestits el divendres 3 de setembre a les 12 del migdia i hauran de romandre exposats fins al 6 de setembre de 2021 a les 22 h. Les persones interessades tenen temps per inscriure's fins a les 0h del 2 de setembre enviant un correu electrònic a comissiofestesspm@gmail.com amb les dades de la persona, telèfon, adreça del baló o finestra i un títol a la decoració.

El jurat valorarà l'originalitat i la creativitat, l'harmonia del conjunt i disseny, l'ús de materials reutilitzats, la temàtica de la Festa Major i la complexitat de l'execució. Els premis seran tres que obtindran vals de compra bescanviables als establiments de l'Associació de Comerciants per valor de 125, 100 i 75 euros.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha recordat que els balcons i finestres han estat molt importants en aquest període de Covid-19 i que es vol aprofitar aquesta iniciativa per incentivar la decoració festiva.

Aquesta serà la segona edició i des de la Regidoria de Cultura s'espera una bona participació.

Concurs fotogràfic


La Comissió de la Festa Major d'Estiu amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Perpètua convoca per primer cop el Concurs fotogràfic Estem de Festa Major. Els participants hauran d'enviar imatges originals i inèdites i en cas de que surtin persones recognoscibles hauran de tenir autorització de les mateixes ja que en cas de guanyar es publicarà a l'Informatiu.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies que hauran de ser rebudes entre el dia 3 de setembre i el dia 7 a les 23.59h. Les persones que vulguin participar han d'enviar un correu a comissiofestesspm@gmail.com amb les dades personals, la fotografia concursant en format jpg, sense marca d'aigua. El nom de l'arxiu ha de correspondre amb el títol de la fotografia presentada.

El jurat valorarà l'originalitat, la creativitat, la qualitat tècnica i l'originalitat del títol de la fotografia. Els premis seran tres que estan dotats amb tres vals bescanviables al Mercat Municipal per valor de 100, 75 i 50 euros.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, considera que immortalitzar els moments de la Festa Major és important i per això s'ha convocat aquest concurs per fer participar la gent sense posar en risc la salut.

Solà espera que hi hagi una bona participació en aquesta primera edició del certamen fotogràfic de Festa Major perquè en els darrers anys moltes persones comparteixen les imatges amb l'etiqueta #fmspm i ara a més poden obtenir premi.

 

Foto: Primer classificat en el concurs de balconsde 2020 / Reg Cultura

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya
23 Nov 2023 11:20 - RedaccióAquest dijous es presenta el cas de la Granja Soldevila de 'Crònica gràfica de les col·lectivitzacions a Catalunya

  El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) [ ... ]

Efímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors
20 Nov 2023 13:31 - RedaccióEfímera ha tancat la primera temporada amb gairebé 900 espectadors

Efímera, la programació estable d'espectacles organitzat per l'Ajuntament de Santa Perpètua, ha clos [ ... ]

La Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal
17 Nov 2023 11:20 - RedaccióLa Fira de Nadal donarà el tret de sortida a la programació SPM és Nadal

SPM és Nadal és la programació que engloba les activitats que es duran a terme al municipi amb motiu [ ... ]