hola

 

Santa Perpètua torna a estar de Festa Major, això sí, una celebració adaptada a la situació de pandèmia actual i que segueix totes les mesures de prevenció perquè tothom la pugui gaudir de manera segura. Una quarantena d’activitats conformen la programació de la Festa Major d’estiu que es va iniciar de manera oficial ahir dijous amb la inauguració de l’exposició Darrere l’objectiu i que es perllongarà fins el proper dilluns 6 de setembre. Com a novetat respecte a l’any passat, es recuperen els Deskoncerts, les Nits de versions i el Ball del fanalet. A la Festa Major 2021 hi ha propostes per a totes les edats perquè aquesta sigui, més que mai, un espai de retrobament.
Exposicions, activitats infantils, concursos, concerts, esports, nit de versions i un castell de focs musical són algunes de les propostes de la festa gran del municipi, dissenyada per l’Ajuntament de Santa Perpètua i les comissions de Festa Major i Deskoncerts, amb la col·laboració d’entitats culturals i esportives.

La Festa Major ha començat aquest dijous 2 de setembre amb la inauguració de l’exposició Darrere l’objectiu. Mobilitzacions ciutadanes a Santa Perpètua 2001-2021, que es podrà veure a l’Espai 1 de la Granja, espai cultural, fins al 24 d’octubre. Avui divendres 3 de setembre l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el Nunci, seran els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major amb un pregó virtual des de la Sala de plens de l’Ajuntament. Es podrà seguir a través de les pàgines de Facebook de la Festa Major i del Consistori. El Castell de focs musical al Parc central tancarà la programació el dilluns dia 6. A causa de la Covid-19, la programació ha quedat reduïda a activitats de tarda i nit. La gran majoria de propostes se celebren a recintes tancats a l’aire lliure i amb controls d’aforament, a més de la reserva d’entrades que es troba activa des del 30 d’agost. És obligatori dur mascareta i respectar la distància de seguretat. Des del Consistori, com ho han fet sempre, demanen a la ciutadania sentit comú, responsabilitat i prudència. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, desitja que “tothom gaudeixi de la Festa Major 2021 amb responsabilitat i prudència”, ja que amb totes les mesures de seguretat podrem aconseguir gaudir-ne i “sentir-nos orgullosos i feliços de ser perpetuencs i perpetuenques”. Per la seva part el regidor de Cultura, Marçal Solà, detalla que “aquest és el model de Festa Major que estan seguint enguany tots els municipis” i que, juntament amb les comissions, s’ha dissenyat un programa “perquè els nostres veïns i veïnes puguin gaudir i recuperar una certa normalitat enmig d’aquest malson que ens ha portat la pandèmia”

La programació de Festa Major es pot consultar en aquest enllaç


Foto: La Festa Major serà segura i adaptada a la pandèmia / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un centenar de persones participen a la Biblioaventura
24 Abr 2024 13:10 - RedaccióUn centenar de persones participen a la Biblioaventura

  El més de centenar de persones que aquesta temporada ha participat a La Biblioaventura es van [ ... ]

El passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi
24 Abr 2024 14:29 - RedaccióEl passeig de la Florida va bullir amb la Diada Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a Santa Perpètua es va viure amb una quarantena de parades d'entitats de tots [ ... ]

L'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi
24 Abr 2024 11:05 - RedaccióL'Escola Tabor presenta la seva tradicional publicació de Sant Jordi

L'Escola Tabor ha presentat la publicació de Sant Jordi, una tradició del centre, que compta amb la [ ... ]