hola

Una de les activitats que la Festa Major d’aquest any recupera és el tradicional Ball del Fanalet. Aquest se celebrarà a partir de les 22.30 hores al pati de l’Escola Bernat de Mogoda. L’Orquestra Maravella, que ha vingut a Santa Perpètua en moltes altres ocasions, serà l’encarregada d’amenitzar el Ball del Fanalet amb peces musicals molt creatives. Al voltant de les 23 hores, el ball serà a ritme de vals, per després seguir gaudint de la música amb l’orquestra. Les persones assistents podran ballar amb una parella o el grup bombolla en l’espai que s’assignarà. A causa de ser una festa prevista per celebrar-se en una situació de pandèmia com la de l’estiu, amb toc de queda, el ball finalitzarà les 00.30h. Com a altres activitats, la reserva d’entrada és necessària per poder participar en el Ball del Fanalet i serà obligatori l’ús de la mascareta. Els fanalets es podran adquirir de franc al mateix recinte on se celebra fins a exhaurir les existències.
La mateixa formació que amenitzarà el Ball del Fanalet també actuarà a les 19 hores a l’Escola Bernat de Mogoda en el Concert de Tarda. L’Orquestra Maravella va néixer l’any 1951 a Caldes de Malavella i al llarg dels seus 60 anys d’existència ha actuat a països com Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Àustria i al continent d’Àfrica, a més d’haver voltat per tot l’estat espanyol.

La Belluga

El grup local d’animació infantil La Belluga torna a la Festa Major de Santa Perpètua. Aquest any, convertirà l’escenari del pati de l’Escola Santiga en un espai de felicitat per als infants i també per als adults. El concert serà a partir de les 19 hores. La Belluga està formada per Marc Colominas, Gerard Anri, Gerard Pla, Nil Altayó, Sergi Morral, Tomeu Estelrich, Ferran Ventura, Pol Altayó i Pol Leiva. Aquest grup perpetuenc acumula més de deu anys de trajectòria professional i ha participat en diferents festivals, com per exemple, al Festival Internacional de Bogotà, a Colòmbia, i al Randemar Music Festival. També ha actuat en moltes ocasions a Santa Perpètua. La visita dels Gegants El Bernat, la Perpètua, la Santiga i en Pipa estaran presents al concert de La Belluga perquè el públic, de manera ordenada i evitant aglomeracions, s’hi pugui acostar i fer-se fotografies. La resta de dies de la Festa Major, els Gegants estaran a l’aparador de Dhivers. Una hora abans, a les 18, al Centre Cívic El Vapor nova tanda de contes per compartir amb els petits de més de 4 anys a càrrec de Puri Ortega.

Swing, rock i blues

El swing també estarà present a la festa amb el grup Andswing, un trio format per David Sais, Pere Barrera i Jordi Martínez que oferirà versions d’ara i sempre basades en els estils soul, pop i rock en clau de swing. L'actuació serà a partir de les 19.30 hores a l'Escola Santa Perpètua. D’altra banda,el grup A Contra Blues actuarà a les 22 hores a l'Escola Santiga. Aquesta formació estava prevista per la Festa Major de l’any passat, però no va poder actuar a causa de la pluja. És una de les millors bandes del panorama europeu de rock i blues actual i ha estat en una ocasió guardonada per l’European Blues Challenge.

Per últim, Gritando en silencio serà el grup encarregat de portar el rock de veritat a la Festa Major. Amb els seus temes reivindicatius aquesta banda tancarà el recinte del CAM a les 22 hores en el marc de la programació de Deskoncerts.

Entrades

Per a la majoria d'espectacles cal reservar entrada gratuïta prèvia. Alguns tenen entrades exhaurides però es recomana entrar al web per comprovar si s'alliberen algunes. El regidor de Cultura ha apuntat que es faran cues de persones sense entrada, per si hi ha persones que no es presenten a l'espectacle i demana que s'alliberin si no s'han de fer servir per donar l'oportunitat a altres persones.


Foto: Aquest any es torna a programar el ball del fanalet / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]