hola

Un total de 80 persones s'han inscrit per participar a la jornada de portes obertes que es farà al Vapor aquest diumenge 10 d'octubre en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021. En un principi la reserva d'entrades finalitzava el 6 d'octubre però es va tancar abans ja que s'han omplert les quatre sessions previstes. Una vintena de persones en cada sessió visitaran la reforma del equipament.
Amb el títol Descobreix què estem creant al Vapor,l'Ajuntament mostrarà l’estat de les obres i realitzarà visites guiades per conèixer l’evolució dels treballs que s’estant realitzant en el Vapor que acollirà el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha assenyalat que ha causat un gran interès la jornada de portes obertes al Vapor i considera un encert la proposta que s'ha fet en el marc de les Jornades del Patrimoni

El regidor de Cultura ha detallat que durant la visita s'explicarà la història del Vapor i que serà en un futur proper.

Un patrimoni per a tothom és el lema de les jornades europees del Patrimoni encaixa amb el projecte del Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua ja que aspira a ser un pulmó de Centre Vila i que donarà un impuls turístic a la localitat, segons ha explicat el regidor de cultura.

Les Jornades Europees de Patrimoni celebren enguany el 30è aniversari. L’edició d’enguany convida a totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a programar activitats tenint més presents que mai la varietat i la diversitat de públics i col·lectius, per tal que tothom, en plena igualtat de condicions, pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural.


Foto: El Vapor / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]