hola

 

Un total de 80 persones van participar en la jornada de portes obertes que es va realitzar al Vapor aquest diumenge 10 d'octubre en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021. L'artista local Manel Morral Fernández va ser l'encarregat d'explicar la història del Vapor Aranyó, mentre que la tècnica de cultura Mònica Balcells i la directora del futur museu, Núria Traveset van explicar que serà en un futur proper aquest nou equipament que està sent objecte d'una important transformació.

Amb el títol Descobreix què estem creant al Vapor, l'Ajuntament va mostrar l’estat de les obres i va realitzar visites guiades per conèixer l’evolució dels treballs que s’estan realitzant en el Vapor que acollirà el Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) de Santa Perpètua. La visita al Vapor va originar un gran interès entre la ciutadania. Miquel Àngel Rodríguez va indicar que "és una obra fantàstica que he pogut constatar que manté l'esperit dels seus orígens, el Vapor Aranyó" i va afegir que "és un projecte esperat i estimat per la ciutadania de Santa Perpètua".

La Gloria Jansana va expressar que "la gent del poble estàvem esperant que es rehabilités el Vapor. El veïnat veiem com s'estava deteriorant i et feia mal al cor que s'ha anés perdent aquest patrimoni tan impressionat que tenim al centre" i va afegir que "la ciutadania, crec que ha d'estar més que contenta". El Pol Mateo explicava que la visita l'havia semblat "molt instructiva", ja que deixava "al descobert la cara mes oculta del Vapor".

La Silvia Díaz expressava que" cal conservar el patrimoni ja que és la nostra identitat i cal també que la ciutadania el pugui gaudir". Per últim, el Josep Castellbell indicava que el Vapor "és un edifici molt emblemàtic i que cal conservar-lo".


Foto: Les visites es van realitzar amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]