hola

La Biblioteca Municipal Josep Jardí començarà el 2022 amb cinc nous clubs de lectura. En el butlletí electrònic d'aquest mes de desembre ja ha avançat aquests canvis i en el de gener els explicaran amb més detall. Els Clubs de lectura de la Biblioteca seguiran un calendari anual i constaran de vuit sessions. Les temàtiques seran diverses: el club de novel·la el dirigirà José Luis Cantón, professor de secundària a Santa Perpètua; Xavier Domènech portarà dos clubs de còmic, un per a adults i un infantil; i dos dels treballadors de la Biblioteca es faran càrrec d'altres dos clubs de lectura. Adrià Turull dirigirà un club juvenil de ciència ficció i Jordi Pascuet un de Lectures per canviar el món.

Les inscripcions als cinc clubs de lectura aniran del 10 al 22 de gener i es faran a través del formulari online que es trobarà al butlletí electrònic de gener i també al taulell de préstec. La participació màxima serà de vint persones, però la Biblioteca ha organitzat els clubs per tal que hi hagi quinze persones fixes i cinc places lliures per fer tastets. Això sí es demana a les persones que s'apuntin a un club que es comprometin a participar-hi. En cas de dues faltes d'assistència es donarà pas a una altra persona de la llista d'espera.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gásquez, ha explicat que s'ha canviat el format i s'ha ampliat perquè els clubs de lectura han de permetre descobrir noves lectures i arribar a totes les edats.

Noves exposicions


La Biblioteca Josep Jardí ofereix noves exposicions bibliogràfiques fins­ al 23 de desembre. Novel·les... nadalenques? és un conjunt de novel·les i reculls de relats que transcorren en època nadalenca. L'equipament ha organitzat una exposició commemorativa amb motiu del Dia Internacional del Migrant, que se celebra el proper dissabte 18 de desembre i també ha seleccionat pel·lícules visionades els darrers anys al Cineclub Cisco Mosenya. La Biblioteca ofereix a la sala infantil Fruites i verdures per a tothom!, una mostra de contes i llibres on es parla de les propietats nutritives, ecològiques i socials de les fruites i verdures.

 

Foto: Un home llegeix a la planta primera de la Biblioteca / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]