hola

La Casa Andalucía de Santa Perpètua celebrarà aquest dissabte 18 de desembre al seu Festival Solidari de Nadal que dedicarà a l’Associació de familiars d’Alzheimer del Vallès Occidental (AFAVO). Les activitats començaran a les 19 h al Centre Cívic La Florida.Es podrà col·laborar fent donacions o comprant tiquets de tres euros per a una rifa solidària. El Festival Solidari comptarà amb les actuacions dels quadres de l’entitat Al-Alba, Albero, Al-Compas, Azahar, Cumbre, Encanto, Nácar, Revuelo, Templanza y Zambra. També actuarà la cantant perpetuenca Andrea García.

El festival solidari de la Casa de Andalucía començarà amb el quadre de ball dels més petits ballant unes nadales i després cada grup interpretarà una peça dedicada a aquestes festes. En aquesta activitat s'estrenarà un nou quadre de ball de flamenc nivell avançat i ja són onze els grups que té la Casa de Andalucía.

El president de la Casa de Andalucía, Manuel Belmonte, ha explicat que han decidit dedicar-li a AFAVO perquè volen ajudar-la a donar-se a conèixer entre la ciutadania per arribar a més famílies que puguin necessitar dels seus serveis a malalts i familiars d'Alzheimer o d'altres demències.Belmonte ha recordat que l'entrada al festival serà gratuïta però hi haurà la rifa d'una panera i es podran fer donatius per AFAVO, que instal·larà una paradeta al Centre Cívic la Florida on oferirà informació de l'entitat i dels seus servies i també farà venda de productes nadalencs. El president de la Casa de Andalucía ha avançat que els membres d'AFAVO presentaran l'entitat i atendran a totes les persones que vulguin informar-se.

Belmonte ha explicat que degut a la situació actual de pandèmia, el Festival s'ha limitat als quadres de ball de l'entitat que han continuat tots malgrat l'any sense assajos presencials. El president de la Casa de Andalucía ha anunciat que s'estrenarà un quadre nou.


Foto: Imatge d'arxiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]