hola

La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat ha modificat la seva junta i ha canviat la presidència que ara assumeix Joan Mestres. Qui havia estat president durant la els darrers vuit anys, Joan Humet, ara ocupa el càrrec de vicepresident en substitució de Ramon Vila que ens va deixar al 2021. El càrrec de secretària l’ostenta Marina Valls i els tresorer és Joan Morral. La junta està conformada per Carme Congost, Jaume Morral, Ramon Mestres, Francisco José Leiva, Jordi Humet, Maria Calero i Salvador Fité, com a vocals. La nova junta de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat parteix amb el repte d’atreure més gent jove a l’entitat i a participar de les activitats que organitzi l’associació. La pandèmia ha provocat un gran estrall en totes les entitats que formen part de la Federació de Tres Tombs ja que els carreters són gent d’edat avançada i l’aturada forçosa de les activitats creuen que marcarà un abans i un després quan es pugui reprendre. De fet, el 2021 i el 2022 no s’hauran celebrat les festes dels Tres Tombs.

El nou president de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat, Joan Mestres, ha explicat que ja feia temps que estava vinculat a l’entitat i que la junta li va fer una proposta que no va poder declinar. Mestres ha afirmat que l’entitat està molt viva tot i els més de cent anys d’existència i que tota la junta té molta il·lusió per continuar amb aquesta tradició i amb la història de Santa Perpètua. La festa al 2022 queda molt reduïda. “El repartiment de les coques als socis es farà el dia 16 al matí quan també es farà una ofrena al Monument als Carreters i el 17 de gener a les 20h tindrà lloc la missa en honor a Sant Antoni Abat”, ha explicat el president dels Carreters. El vicepresident de la Societat de Carreters, Joan Humet, ha explicat que fa una passa al costat per motius laborals i per renovar amb noves idees la junta. Humet ha fet una bona valoració del seu pas com a president de l’entitat en la qual s’han aconseguit fites com el monument als carreters. El vicepresident de l’entitat ha explicat que fa mesos es va prendre la decisió de no fer la passada perquè es vol fer-la “com a Santa Perpètua estem acostumats”.


Foto: La festa dels tres Tombs tampoc es programa enguany a causa de la pandèmia / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'
30 Nov 2023 14:01 - RedaccióTàndem rep més d'una desena de premis a diferents concursos de teatre amb l'obra 'Un cop a l'any'

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents [ ... ]

La Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura
29 Nov 2023 09:41 - RedaccióLa Biblioteca obre les inscripcions per als club de lectura

La Biblioteca Josep Jardí obre el 28 de novembre les inscripcions per participar als Club de lectura [ ... ]

La Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza
24 Nov 2023 12:11 - RedaccióLa Casa de Andalucía participa en el Campionat Nacional Pasión por la Danza

Els grups de ball de la Casa de Andalucía Al-Alba, Nacar, Encant i Templanza participaran al Campionat [ ... ]